Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
aannddrreeww pisze:
lukaszseminara pisze:aannddrreeww pisze:lukaszseminara pisze:jak to nie maja? :ocos slabo szulales. 🙁kurcze ejj.. Wawa moja kochana.. ❤3traktowaliscie ja dobrze? 🙁zawiodłem się na niej...kioski zamykane przed godziną 20.00 Sklepy przed 22.00. Jeden monopolowy całodobowy na krzyż heheprzyciski do zapalania świateł zielonych pochowane hahahaha 😆 to gdzie wy zescie mieszkali ? :oooow centrum 😃
ragazzo occhi cielo.
aannddrreeww pisze:
whisper pisze:
"Tu Cie maaam, tu Cie maaam, tu Cie, tu Cie, tu Cie maaaaam!" xD
hehehe feta feta feta
feta jak tandeta 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
aro23 pisze:
Przepraszam, że przeszkadzam, ja tylko na moment. Chciałem tylko przeprosić za swoje zachowanie, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. To nie jest tak, jak twierdzą niektórzy, że nie odpowiadał mi klimat albo ludzie...klimat był ekstra, a ludzie - wspaniali...to o coś innego chodzi, nie będę mówił o co, choć niektórzy chyba wiedzą...
Przy okazji żegnam się, bo odchodzę z iSinga, przynajmniej na jakiś czas.
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
bartekmiszk pisze:
a Danny to Bogusia, a wiele razy słyszałem jak na nią Danusia wołali <lol2>
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
aannddrreeww pisze:
[cytat=bartekmiszk]a Danny to Bogusia, a wiele razy słyszałem jak na nią Danusia wołali ]
bo itak można było. Z tego co słyszałem pozwalała tak 😃
aannddrreeww pisze:
Whisper. Kasia ma założyć maila i tam będziecie przesyłać wsio i ściągać wsio. Będzie łatwiej 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
aannddrreeww pisze:
Whisper. Kasia ma założyć maila i tam będziecie przesyłać wsio i ściągać wsio. Będzie łatwiej 😃
wisienka29 pisze:
aannddrreeww pisze:Whisper. Kasia ma założyć maila i tam będziecie przesyłać wsio i ściągać wsio. Będzie łatwiej 😃
dokładnie😛 ze względu na różne zdjęcia mail dostępny będzie tylko dla uczestników zlotu;P
wisienka29 pisze:
aannddrreeww pisze:Whisper. Kasia ma założyć maila i tam będziecie przesyłać wsio i ściągać wsio. Będzie łatwiej 😃
dokładnie😛 ze względu na różne zdjęcia mail dostępny będzie tylko dla uczestników zlotu;P
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej