Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
Przeróbka piosenki Wisienki... wersja hard!! 😃Bo jedyne czego pragnę, to uwolnić w sobie gwiazdę,Mieć tatuaż na swej klacie i panienek full na chacie.Wyrywać wszystkie laseczki, na me wielkie, cudne wdzięki,i z ich opalonych ciałek... yyy... zjadać wisienki...Chcę żyć jak w bajce, niczym Kubuś Puchatek,i cały świata miodek, zjadać na obiadek.Chcę codzień z rana, popijać szampana,by każdy widział, we mnie wielkiego pana..Hej, Hej... jak jesteś gej, to trzymaj się daleko, chyba, że chcesz doić krowy, abym ja miał mleko. ;>
Edytowano 14 lutego 2010 o 18:23.
bocin pisze:
Przeróbka piosenki Wisienki... wersja hard!! 😃
Bo jedyne czego pragnę, to uwolnić w sobie gwiazdę,
Mieć tatuaż na swej klacie i panienek full na chacie.
Wyrywać wszystkie laseczki, na me wielkie, cudne wdzięki,
i z ich opalonych ciałek... yyy... zjadać wisienki...
Chcę żyć jak w bajce, niczym Kubuś Puchatek,
i cały świata miodek, zjadać na obiadek.
Chcę codzień z rana, popijać szampana,
by każdy widział, we mnie wielkiego pana..
Hej, Hej... jak jesteś gej, to trzymaj się daleko,
chyba, że chcesz doić krowy, abym ja miał mleko. ;>
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bratzbyszek pisze:
SZKODA , ŻE ZREZYGNOWALIŚCIE Z TEKSTU MAĆKA ,JEST NAJLEPSZYM Z TYCH ,KTÓRE TU PRZECZYTAŁEM MAM PRAWIE UKOŃCZONY PODKŁAD Z NADZIEJĄ , ŻE GO WSZYSCY ZAŚPIEWAMY .ALE TRUDNO WASZ WYBÓR** ,, TEKST MAĆKA NA PEWNO NIE BĘDZIE Z MARNOWANY'['
bocin pisze:
Pragnę lizać Twe stopy, dokładnie i ochoczo,
nawet nie wiesz jak uwielbiam, kiedy chodzisz boso. 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
bocin pisze😛ragnę lizać Twe stopy, dokładnie i ochoczo,nawet nie wiesz jak uwielbiam, kiedy chodzisz boso. 🙂Boże... xD
sleeper1988 pisze:
whisper pisze:bocin pisze😛ragnę lizać Twe stopy, dokładnie i ochoczo,nawet nie wiesz jak uwielbiam, kiedy chodzisz boso. 🙂Boże... xD
Co podnieciłaś się ??😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Maciek Charachajczuk
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej