Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
sleeper1988 pisze😛odkład jest tutaj Sleeper ten podkład jest przesterowany
sleeper1988 pisze:
filipzkonopi pisze:sleeper1988 pisze😛odkład jest tutaj Sleeper ten podkład jest przesterowanyU mnie na monitorach studyjnych nie jest przesterowany więc raczej coś masz ze sprzętem.....
filipzkonopi pisze:
wisienka29 pisze:filipzkonopi pisze:A skąd weźmiecie aranzację ?Ty nam zrobisz z Wilkowym;D ja mogę częściowo usunąć wokal🙂
Kasia to nie tak, do studia powinnjo sie dać aranżacja gdzie kazdy instrument jest na oddzielnym kanale a najlepiej kapelę na żywo która to zagra.
Najlepiej zapytaj właścieciela studia co do wymogów
wisienka29 pisze:
filipzkonopi pisze:wisienka29 pisze:filipzkonopi pisze:A skąd weźmiecie aranzację ?Ty nam zrobisz z Wilkowym;D ja mogę częściowo usunąć wokal🙂 Kasia to nie tak, do studia powinnjo sie dać aranżacja gdzie kazdy instrument jest na oddzielnym kanale a najlepiej kapelę na żywo która to zagra.Najlepiej zapytaj właścieciela studia co do wymogówjuż z nim gadałam i powiedział ,że mamy mieć zwykły podkład mp3 do którego będziemy śpiewać🙂
wisienka29 pisze:
może znajdziemy coś bez kupowania;D
sleeper1988 pisze:
wisienka29 pisze:może znajdziemy coś bez kupowania;D
Wisienko ten podkład kosztuje 2,50zł.........🙂 bez przesady......
wisienka29 pisze:
może znajdziemy coś bez kupowania;D
bocin pisze:
sleeper1988 pisze:wisienka29 pisze:może znajdziemy coś bez kupowania;D Wisienko ten podkład kosztuje 2,50zł.........🙂 bez przesady......Mogę się dorzucić. 🙂
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Edytowano 14 lutego 2010 o 17:34.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej