bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
6 lutego 2010 o 18:07
Zgłoś do moderacji
pannaanna pisze:
http://ising.pl/nagranie/bg9d7dr3k,Here_Without_You-3_Doors_Down
To może ja... 
No jasne.. możesz teraz Ty.

Jak mi spada szklanka i się nie zbije, to też skaczę z radości, ale jeśli jednak się zbije, to na przykład cytuję fragment pewnego polskiego filmu: "No i w pi***... iśmy się podzielili".

Chyba już tylko za samo to byłbym skłonny Cię przepuścić... choć no nie wiem. Musiałbym się trochę zastanowić, jednak... nie musiałem tego robić, gdyż Twoje wykonanie rozwiało wszystkie moje wątpliwości.

Jestem na TAK.

mcblondi kobieta, 42

Nagrań: 96, Postów: 305
7 lutego 2010 o 13:26
Zgłoś do moderacji
a ja się zgodzę z Kubą - przekazałaś emocje, a to się dla mnie bardzo liczy... co prawda Twoje wykonanie pozostawia wiele do życzenia, ale ja dam Ci szansę - jestem na TAK
Po prostu JESTEM...
Konto usunięte

7 lutego 2010 o 13:37
Zgłoś do moderacji
chyba próbowałaś coś przekazać ale jakoś tak nie bardzo wyszło........a nieczysto!!! nie, to nie jest to:/
domkee mężczyzna, 38
Corby

Nagrań: 74, Postów: 368
7 lutego 2010 o 14:34
Zgłoś do moderacji
To było jak pęknięta prezerwatywa.......Wspaniały początek.......emocje rosną..........w końcu przechodzimy do rzeczy a tu nagle BUM i koniec przyjemności.........nie porwałaś mnie ......intonacja ....oparcie......dykcja........ jestem na NIE......
domkee mężczyzna, 38
Corby

Nagrań: 74, Postów: 368
7 lutego 2010 o 14:37
Zgłoś do moderacji
Chciałbym sprostować jedną rzecz....... Następny uczestnik może wkleić swój utwór jeżeli poprzedni uczestnik otrzymał od jurorów:
- 3 razy TAK
- 2 razy NIE
Według regulaminu żeby przejść dalej trzeba mieć co najmniej 3 razy TAK.....jak ktoś ma 2 razy NIE to i tak już nie przejdzie....
Przypominam również, że wklejamy linki w następujący sposób:
[URL] link do waszego utworu [/URL]
pozdro....
Konto usunięte

7 lutego 2010 o 15:18
Zgłoś do moderacji
no nie powiem, mi się podoba, chcę Cię usłyszeć w następnym etapie - TAK