bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
6 lutego 2010 o 18:07
Zgłoś do moderacji
pannaanna pisze:
http://ising.pl/nagranie/bg9d7dr3k,Here_Without_You-3_Doors_Down
To może ja... 😜
No jasne.. możesz teraz Ty.
🙂
Jak mi spada szklanka i się nie zbije, to też skaczę z radości, ale jeśli jednak się zbije, to na przykład cytuję fragment pewnego polskiego filmu: "No i w pi***... iśmy się podzielili".
😃
Chyba już tylko za samo to byłbym skłonny Cię przepuścić... choć no nie wiem. Musiałbym się trochę zastanowić, jednak... nie musiałem tego robić, gdyż Twoje wykonanie rozwiało wszystkie moje wątpliwości.
🙂
Jestem na TAK.
🙂
mcblondi kobieta, 41
Nagrań: 96, Postów: 305
7 lutego 2010 o 13:26
Zgłoś do moderacji
a ja się zgodzę z Kubą - przekazałaś emocje, a to się dla mnie bardzo liczy... co prawda Twoje wykonanie pozostawia wiele do życzenia, ale ja dam Ci szansę - jestem na TAK
Po prostu JESTEM...
Konto usunięte
7 lutego 2010 o 13:37
Zgłoś do moderacji
chyba próbowałaś coś przekazać ale jakoś tak nie bardzo wyszło........a nieczysto!!! nie, to nie jest to:/
sleeper1988 mężczyzna, 37
Warszawa
Nagrań: 74, Postów: 368
7 lutego 2010 o 14:34
Zgłoś do moderacji
To było jak pęknięta prezerwatywa.......Wspaniały początek.......emocje rosną..........w końcu przechodzimy do rzeczy a tu nagle BUM i koniec przyjemności.........nie porwałaś mnie ......intonacja ....oparcie......dykcja........ jestem na NIE......
sleeper1988 mężczyzna, 37
Warszawa
Nagrań: 74, Postów: 368
7 lutego 2010 o 14:37
Zgłoś do moderacji
Chciałbym sprostować jedną rzecz....... Następny uczestnik może wkleić swój utwór jeżeli poprzedni uczestnik otrzymał od jurorów:
- 3 razy TAK
- 2 razy NIE
Według regulaminu żeby przejść dalej trzeba mieć co najmniej 3 razy TAK.....jak ktoś ma 2 razy NIE to i tak już nie przejdzie....
Przypominam również, że wklejamy linki w następujący sposób:
[URL] link do waszego utworu [/URL]
pozdro....
Konto usunięte
7 lutego 2010 o 15:18
Zgłoś do moderacji
no nie powiem, mi się podoba, chcę Cię usłyszeć w następnym etapie - TAK