6 lutego 2010 o 09:18
Zgłoś do moderacji
Nareszcie wolne
😉
http://ising.pl/nagranie/3j2ogove9h,Niewiele_mam-Blue_Cafe
"...na świecie jest więcej kopii niż oryginałów..."
sleeper1988 mężczyzna, 37
Warszawa
Nagrań: 74, Postów: 368
6 lutego 2010 o 10:59
Zgłoś do moderacji
Teraz jeszcze powiem TAK......ale chciałbym usłyszeć postępy w następnym etapie.....dostajesz ode mnie kredyt zaufania.
Warszawa
6 lutego 2010 o 14:08
Zgłoś do moderacji
Mnie w tym niebie nie zobaczysz na pewno.......poraziłeś mnie tym wykonem.......miałem wrażenie, że na siłę zmieniasz barwę głosu....... niestety jestem na NIE....
edit: nie śpiewasz swoją naturalną barwą.....masz źle postawiony głos.....a raczej w ogóle nie postawiony.....
mcblondi kobieta, 41
Nagrań: 96, Postów: 305
6 lutego 2010 o 15:50
Zgłoś do moderacji
powiem krótko - przykro mi... jestem na NIE....
Po prostu JESTEM...
Warszawa
6 lutego 2010 o 17:07
Zgłoś do moderacji
Pierwsza rzecz......zrobiłaś prezentację na początku.......no spoko, ale chciałbym wiedzieć co tam do nas mówisz na początku......musiałem 3 razy przesłuchać początek żeby zrozumieć......czysty bełkot........... Co do wykonania.......ehhh gdyby nie refren to bym się w życiu nie zorientował po melodii co to jest za piosenka......na szczęście w refrenie trafiałaś w co drugi dźwięk i mój mózg skleił to w melodię.....No niestety popracuj trochę i może w kolejnej edycji....narazie jestem na NIE
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
6 lutego 2010 o 17:22
Zgłoś do moderacji
paula20209 pisze:
http://ising.pl/nagranie/bg9hlt5g7,Hello-Lionel_Richie
udało mi się 😃
To teraz czekam na oceny "żyri" 😃
Droga Paulino.
🙂
Nie jest tragicznie, jednak myślę, że mogłabyś bardziej dopracować to wykonanie.
🙂
Słyszę, że śpiewanie nie jest Ci obce i napewno jeśli bardziej się do niego przyłożysz, to w przyszłości osiągniesz sukces.
🙂
Niestety, na dzień dzisiejszy jestem na NIE.
🙁
Warszawa
Warszawa
6 lutego 2010 o 17:53
Zgłoś do moderacji
Jak to możliwe, że Ty TU BEZE MNIE?? Ja jestem na TAK.....Mimo nie do końca poprawnej intonacji przekazujesz emocje....a od tego jest muzyka żeby właśnie emocje przekazać......Liczę na więcej w następnym etapie i ja jestem na TAK....