1. Zakaz spamowania w tym wątku!!! Spam będzie równoznaczny z usunięciem z zabawy!!!!
(do pytań służy wątek "Idol reaktywacja"😉
2. Eliminacje trwają tydzień od piątku 5 lutego do piątku 12 lutego
3. Należy wkleić proponowane nagranie ( Uwaga!!! bez podkładu muzycznego, czas nagrania max 2 minuty) specjalnym bbcodem w tym wątku:
[url]link waszej piosenki[/url]
Nagrania , które nie uwzględnią w całości punktu 3 nie będą brane pod uwagę
4. Linków z nagrań nie wklejamy jednocześnie - KOLEJNY LINK Z NAGRANIEM MOŻE POJAWIĆ SIĘ DOPIERO PO OCENIE POPRZEDNIEGO PRZEZ CAŁE JURY
(wyjątkiem jest sytuacja gdy poprzedni uczestnik otrzyma 3 głosy na "nie" lub na "tak" wówczas nie trzeba czekać na ocenę 4 jurora)
przykład:
Zosia wkleiła link z nagraniem, Gosia też chce wkleić ale nie może, bo jury nie oceniło Zosi. Pojawia się Jury, pisze pod nagraniem Zosi same przyjemne komentarze;D;D wtedy Gosia ,kiedy ostatni członek jury wyraził swoją opinię wkleja swój link z nagraniem, a w kolejce czeka Jacek itd.😃;D
5. W rundzie eliminacji nie przyznawane są punkty! - uczestnik przechodzi do kolejnego etapu, jeżeli otrzyma od jury minimum 3 głosy "na TAK"
6. Każdy uczestnik może zaprezentować tylko jeden utwór i nie będzie możliwości jego zmiany, jury ocenia poczucie humoru,pomysłowość a nie tylko wokal, więc oprawa graficzna jest bardzo istotna🙂
7. Półfinał przewiduje od 30 do 50 uczestników (jury zastrzega sobie prawo do określenia dokładnej, nawet mniejszej liczby półfinalistów)
8. Wchodząc do zabawy uczestnicy decydują się świadomie na oceny jury;D
9. Finaliści zrealizują wspólny projekt "Może się wydawać" lub będzie to inny utwór jeśli finaliści będą chcieli czegoś bardziej ambitnego🙂
ISING IDOL - REAKTYWACJA
A tu mała podpowiedź co robić jeśli chce się być zapamiętanym;D;D
Stary błagam Cię nie umieraj przy mnie......Bo jak pomyślałem, że mogłeś to śpiewać do mnie to aż mnie ciary przeszły....Umieraj gdzie indziej.........gdybyś nie był pierwszy powiedział bym, że jestem na nie, ale musimy mieć jakiś punkt odniesienia......więc powiem a idź Pan w PIS du.....jestem na TAK.........🙂 I wyjmij ten wibrator to się głos przestanie trząść 😃 ......
P.S. Oczywiście moje wszystkie komenty będą pisane w stylu Wojewódzkiego więc proszę ich sobie zbytnio nie brać do serca.....
Haha... wstęp był lepszy od docelowego wykonania. 🙂
No ja nie wiem, nie wiem. Naprawdę.
Muszę sie chwilę zastanowić. 🙂
Ok... już się zastanowiłem i niestety, ale nie jest zbyt dobrze.
Znaczy ze mną nie jest zbyt dobrze. Czuję, że jeśli jeszcze trochę tu posiedzę, to popadnę w jakieś kompleksy nie do uleczenia. 🙂
Dlatego też teraz zapadam się pod ziemię i przestaję blokować Ci drogę do następnego etapu. 🙂
Witaj Łukaszu 🙂
ładnie się nam przedstawiłeś, umotywowałeś swój udział no i ładnie zaśpiewałeś 😉
lubię takie subtelne wykonania, a skoro tak bardzo chcesz tu zostać, to ja nie mam nic przeciwko - jestem na TAK 🙂
naprawdę masz 11 lat?? powiem szczerze,że mnie zaskoczyłaś, bardzo pozytywnie🙂 nie spadłam z krzesła ale wysłuchałam z przyjemnością🙂 kawał porządnego głosu, jestem jak najbardziej na"TAK"
No yeah yeah.....słysząc to czułem się trochę jak gwałcony bezbronny człowiek......Spore problemy z intonacja.......wykonanie, które w żaden sposób mnie nie przekonało........niestety jestem na NIE.........
Nasunęło mi się to samo pytanie co koleżance Eli... Jak na 11 lat całkiem nieźle operujesz głosem 😉
Zaintrygowałaś mnie... chcę usłyszeć co pokażesz w następnym etapie - moje TAK już masz 🙂
No to teraz ja pójdę na drugi ogień 😃
http://ising.pl/nagranie/3j2m0cghtj,Mercy-Duffy
Oj, Maju, Maju. 🙂
Mam nadzieję, że zacznie zgłaszać się mniej osób z takimi umiejętnościami jak Twoje, bo w przeciwnym razie wyjdę na dobrodusznego stwora, a przecież taki nie jestem. 🙂
Przeraziła mnie pewna niekonsekwencja. We wstępie najpierw powiedziałeś: "ajsing", a potem "idol"... chcąc być konsekwentnym i poprawnym, powinieneś wyrzec te słowa w następujący sposób: "Ajsing Ajdol". 🙂
No dobra. Jednak w końcu nie to podlega ocenie tylko śpiew i niestety mam wątpliwości, gdyż zaśpiewałeś to tak smętnie, bez emocji. Ta kobieta musi czuć, że Jej uśmiech sprawia Ci wielką, wielką radość i że Ci na niej zależy. Niestety Twoje wykonanie odbieram jako takie wspólne bycie ze sobą z przymusu i związek pozbawiony miłości, będący jedynie rutyną.
Po za tym nie wszystko jest raczej do końća poprawnie. 🙂
Cieszę się, że się zgłosiłeś, gdyż w końcu mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jestem na NIE! 🙁
Nade wszystko uśmiech mój z twarzy mej zniknął po przesłuchaniu tego wykonu i musiałem się napić tej wody Krynicznej żeby nie stracić przytomności......Bardzo źle dobrany repertuar........Brzmi to jak melorecytacja.......Jestem na NIE