Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
aannddrreeww pisze:
Hmm a na kiedy to??
WTF?!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Edytowano 28 stycznia 2010 o 21:38.
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
aannddrreeww pisze:
Z tego co czytałem nie tylko ja jestem "raczkującym" w tych sprawach śpiewania w projektach 😛 Hmmm zaśpiewane to powinno być tak normalnie? Hmm będę musiał kilka razy przesłuchać oryginał heh bo jak nie znam jakiejś piosenki to sobie domyślam inną melodyjkę 😛 ihihih A wtedy chyba nie będziemy współbrzmieć 😛
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
aannddrreeww pisze:
Z tego co czytałem nie tylko ja jestem "raczkującym" w tych sprawach śpiewania w projektach 😛 Hmmm zaśpiewane to powinno być tak normalnie? Hmm będę musiał kilka razy przesłuchać oryginał heh bo jak nie znam jakiejś piosenki to sobie domyślam inną melodyjkę 😛 ihihih A wtedy chyba nie będziemy współbrzmieć 😛
Hmmm Szczerze mówiąc myślałem nad piosenką Michaela "Earth song" Ona jest super i chyba by pasowała, ale skoro już mamy tą piosenkę to już nie zmieniajmy. Miejmy nadzieje, że więcej nieszczęść już nie będzie, żeby nagrywać o tym projekty. 🙁 Echh co to się dzieje z tym światem i ludźmi.
"You were there for summer dreaming.."
aannddrreeww pisze:
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
WTF?!
mmadlenn pisze:
milovia, możesz zrobić 'Earth song' w swoim projekcie Michaela Jacksona : )
mmadlenn pisze:
milovia, możesz zrobić 'Earth song' w swoim projekcie Michaela Jacksona : )
aannddrreeww pisze:
mmadlenn pisze:milovia, możesz zrobić 'Earth song' w swoim projekcie Michaela Jacksona : )
Na earth song się piszę. hehe Tylko może najpierw nauczę się co i jak dzięki temu projektowi 😛
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 13:57.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej