Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
aannddrreeww pisze:
Hmm ja prześlę 8 lutego. Przepraszam, że tak późno, ale czas był chyba właśnie do tego dnia?? 🙂 Pozdrawiam wszystkich 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
aannddrreeww pisze:Hmm ja prześlę 8 lutego. Przepraszam, że tak późno, ale czas był chyba właśnie do tego dnia?? 🙂 Pozdrawiam wszystkich 🙂
nie ma sprawy 😉
ja przed 9 tego nie tknę 😉
mam juz kilka nagran ale jako ze Arek z nami nie zaspiewa to niestety trzeba znalezc jednego pana ktory z nami zaspiewa
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
whisper pisze:aannddrreeww pisze:Hmm ja prześlę 8 lutego. Przepraszam, że tak późno, ale czas był chyba właśnie do tego dnia?? 🙂 Pozdrawiam wszystkich 🙂
nie ma sprawy 😉
ja przed 9 tego nie tknę 😉
mam juz kilka nagran ale jako ze Arek z nami nie zaspiewa to niestety trzeba znalezc jednego pana ktory z nami zaspiewa
może filipzkonopi?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
....
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 13:57.
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej