Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
Plik Wave jest wiekszy rozmiarem o nawet 10 razy niz MP3 . Jak Wave ma 45MB to ten sam plik w formacie MP3 będzie miał kokło 4,5 Mb.
Poprostu szybciej sie wyśle
WTF?!
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
WTF?!
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
mmadlenn pisze:
filipzkonopi pisze😛lik Wave jest wiekszy rozmiarem o nawet 10 razy niz MP3 . Jak Wave ma 45MB to ten sam plik w formacie MP3 będzie miał kokło 4,5 Mb.
Poprostu szybciej sie wyśle
Tylko, że u mnie lame nie może się otworzyć i zmuszona jestem do zapisania w wave... ;(
"You were there for summer dreaming.."
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
WTF?!
milovia90 pisze:
Nie prawda😃 Też nagrywam w Audacity, oczywiście zapisuje jako WMV (wave) czy jak temu formatowi leci😉 Potem otwieram strone: www.zamzar.com - >wybieram plik z komputera, daje format docelowy mp3, wpisuję mail- >daję ok. Konwersja trwa dosłownie kilka minut, ściągam z poczty plik mp3 i jest😃
filipzkonopi pisze:
milovia90 pisze:Nie prawda😃 Też nagrywam w Audacity, oczywiście zapisuje jako WMV (wave) czy jak temu formatowi leci😉 Potem otwieram strone: www.zamzar.com - >wybieram plik z komputera, daje format docelowy mp3, wpisuję mail- >daję ok. Konwersja trwa dosłownie kilka minut, ściągam z poczty plik mp3 i jest😃
Najgorsze jest to ze nawet nie rozumiesz procesu który sama opisujesz.
milovia90 pisze:
Dlaczego tak uważasz?
filipzkonopi pisze:
milovia90 pisze😃laczego tak uważasz?
Pierwsza rzecz to WMV to jest format Video, wiec nie wiem jak konwertujesz go do postaci wave a pozniej do MP3?
filipzkonopi pisze:
Dobra rada, jak wchodzisz do tematu ze słowem " Nie prawda" to miej na to argumenty, ale nie wyssane z palca.
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 13:57.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej