Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
taktaktak pisze:
A ja mam podkłady instrumentalne i do tego i do tego 🙂 W sensie i do Bezsennych i do Nadziei. Zaraz wrzucę linki
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
WTF?!
pannaanna pisze:
whisper Olsztynska sila musi zadzialac!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
WTF?!
mmadlenn pisze:
Witam znowu : ) .. Widzę, że tutaj drążyliście obszerną debatę 😛 .. Cóż, dla mnie Nadzieja też będzie dobra ... A jak mamy podkład to jeszcze lepiej ; ]
whisper: jeśli mnie nie ma możesz podejmować decyzje sama 🙂 ..bo ja tylko wyszłam z pomysłem, a ty zrobisz resztę, więc możesz czuć się jak kierowniczka 😃 ..a kto jest tym drugim głosem męskim ?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
WTF?!
taktaktak pisze:
Hehe najpierw posłuchaj a potem uwielbiaj 😃 Ta nadzieja mi sie podoba - podkład a bezsenni jest taki prosty, tylko pianinko ale co tu więcej trzeba, najwyżej troche zwiększyć tempo ale to pestka 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
taktaktak pisze:
Właśnie mu napisałam żeby zajrzał i ocenił, czy może być ten podkład 🙂 Na pewno zaraz przyjdzie 🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 13:57.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej