Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Marli
Marli
marli107 pisze:
Dzięki za odpowiedź-to samo powiedział mi facet w sklepie muzycznym. Tak więc zdecydowałam się na zakup tego starszego zestawu Presonusa +procesor wokalowy TC Helicon VoiceLive Play w zestawie z mikrofonem Sennheiser e 835 fx.
Chcę tym sprzętem nagrywać piosenki na iSing z gotowymi podkładami,al czasem chcę coś nagrać z akompaniamentem gitary akustycznej. Napisz co myślisz o takiej konfiguracji...
filipzkonopi pisze:
marli107 pisze😃zięki za odpowiedź-to samo powiedział mi facet w sklepie muzycznym. Tak więc zdecydowałam się na zakup tego starszego zestawu Presonusa +procesor wokalowy TC Helicon VoiceLive Play w zestawie z mikrofonem Sennheiser e 835 fx.
Chcę tym sprzętem nagrywać piosenki na iSing z gotowymi podkładami,al czasem chcę coś nagrać z akompaniamentem gitary akustycznej. Napisz co myślisz o takiej konfiguracji...
Ja ci powiem co o tym mysle. Myśle ze sprzedawca chce ci sprzedac troche nie koniecznie tobie potrzebnego sprzetu. Rozumiem wolny kraj i twoje pieniadze. Ale dla isingu kupowac az tyle to zbedny wydatek. Przekonasz sie dopiero o tym gdy wydasz pieniadze, bez mozliwosci zwrotu .
Ale wolny kraj 🙂
Marli
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej