Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
norbii56 pisze:
kacpersky551 pisze:Jakoś dziwny trafem go nie słyszałem 😃 Dziwne co nie 😃I tutaj jest kilka tysięcy osób a nie jeden Mennzar 😃
boo Tyyy wolisz słuchac moich wyc nie jakis tam przyspiewek🙂))
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
bocin pisze:whisper pisze:bocin pisze:Zaraz sprawdzę czy masz mannzera w znajomych.
czyżby chodziło o pamiętne "The Climb"? xD
Właściwie to... o wszystko po kolei.
Jak Ja w ogóle go nie słyszałem 😃
Co Ty Mi wmawiasz człowieku 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
norbii56 pisze:
robertas19 pisze:kacpersky551 pisze:Jakoś dziwny trafem go nie słyszałem 😃 Dziwne co nie 😃I tutaj jest kilka tysięcy osób a nie jeden Mennzar 😃Ja się zastanawiam czasami po co ja w ogóle nagrywam konkursowe piosenki 🙂
po to Robercie by mieć nadzieje 🙂)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
norbii56 pisze:robertas19 pisze:kacpersky551 pisze:Jakoś dziwny trafem go nie słyszałem 😃 Dziwne co nie 😃I tutaj jest kilka tysięcy osób a nie jeden Mennzar 😃Ja się zastanawiam czasami po co ja w ogóle nagrywam konkursowe piosenki 🙂
po to Robercie by mieć nadzieje 🙂)
Nadzieja matka głupich( bez obrazy Ciebie) 😃
Ale zawsze zostaniesz wyróżniony przez inne osoby 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
whisper pisze:
kacpersky551 pisze:bocin pisze:whisper pisze:bocin pisze:Zaraz sprawdzę czy masz mannzera w znajomych.
czyżby chodziło o pamiętne "The Climb"? xD
Właściwie to... o wszystko po kolei.
Jak Ja w ogóle go nie słyszałem 😃
Co Ty Mi wmawiasz człowieku 😃
żałuj Kacper, żałuj xD
Kacpersky551 ®
Edytowano 22 stycznia 2010 o 00:02.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
aaaa i bardzo słusznie ize wiesz ze go posiadasz czyli jeszcze intensywnej nie potrzebujesz🙂robertas19 pisze:
Ale wiecie co, u mnie kiedy mózg się na parę sekund wyłącza, bo czasami bezpieczniki wysiadają, to wtedy wiem, że jeszcze go posiadam...
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
Co powiecie o takim trofeum, bardzo bardzo bardzo nagroda to jest 😃DDDD
kacpersky551 pisze:
Źle przeczytałem sorry 😃
Bardzo bardzo dobra nagroda 😃
Kacpersky551 ®
Kacpersky551 ®
Kacpersky551 ®
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej