Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
bocin pisze:Zaraz sprawdzę czy masz mannzera w znajomych.
czyżby chodziło o pamiętne "The Climb"? xD
norbii56 pisze:
bocin pisze:kacpersky551 pisze:norbii56 pisze:kacpersky551 pisze:kubbas pisze:kacpersky551 pisze:norbii56 pisze:kacpersky551 pisze:Robciu Ty lepiej Mi ubezpieczenie na słuch wykup 😃Bo jak ogłuchnę to będę się starał o odszkodowanie 😃 Kacperku wez moje nagranie na fula to dopiero ogłuchniesz🙂Myślę że aż tak źle nie będzie 😃Ale niektórzy to wyć potrafią gorzej niż Wilkołak 😃 Czyżby to o mnie była mowa???Nie chcę ujawniać ale to mało ważne 😃Ale to nie Ty Kamil a nie Kasia 😃 no to ja🙂))))))))))))Też nie Ty 😃Nikt z moich znajomych na Ising 😃Osoba trzecia można powiedzieć 😃Zaraz sprawdzę czy masz mannzera w znajomych.
hahahhah teraz Hania bedzie latała po Twoich znajomych szukała se chłopaka bo Robert pewnie ją rzucił ze stresu🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
whisper pisze:
kubbas pisze:Moja???? Nic mi nie wiadomo na ten temattacy podobni jesteście to myślałam, że bracia czy coś 😜
robertas19 pisze:
norbii56 pisze:bocin pisze:kacpersky551 pisze:norbii56 pisze:kacpersky551 pisze:kubbas pisze:kacpersky551 pisze:norbii56 pisze:kacpersky551 pisze:Robciu Ty lepiej Mi ubezpieczenie na słuch wykup 😃Bo jak ogłuchnę to będę się starał o odszkodowanie 😃 Kacperku wez moje nagranie na fula to dopiero ogłuchniesz🙂Myślę że aż tak źle nie będzie 😃Ale niektórzy to wyć potrafią gorzej niż Wilkołak 😃 Czyżby to o mnie była mowa???Nie chcę ujawniać ale to mało ważne 😃Ale to nie Ty Kamil a nie Kasia 😃 no to ja🙂))))))))))))Też nie Ty 😃Nikt z moich znajomych na Ising 😃Osoba trzecia można powiedzieć 😃Zaraz sprawdzę czy masz mannzera w znajomych.
hahahhah teraz Hania bedzie latała po Twoich znajomych szukała se chłopaka bo Robert pewnie ją rzucił ze stresu🙂
trapi mnie już to d kilku dni, o jakim Robercie wy mówicie ????
Edytowano 21 stycznia 2010 o 23:44.
bocin pisze:
whisper pisze:bocin pisze:Zaraz sprawdzę czy masz mannzera w znajomych.
Właściwie to... o wszystko po kolei.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kubbas pisze:
whisper pisze:kubbas pisze:Moja???? Nic mi nie wiadomo na ten temattacy podobni jesteście to myślałam, że bracia czy coś 😜Może i rodzina, a ja jeszcze o tym nie wiem, zresztą "Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina....." hej hej bawmy się .....🙂)))))
bocin pisze:
robertas19 pisze:norbii56 pisze:bocin pisze:kacpersky551 pisze:norbii56 pisze:kacpersky551 pisze:kubbas pisze:kacpersky551 pisze:norbii56 pisze:kacpersky551 pisze:Robciu Ty lepiej Mi ubezpieczenie na słuch wykup 😃Bo jak ogłuchnę to będę się starał o odszkodowanie 😃 Kacperku wez moje nagranie na fula to dopiero ogłuchniesz🙂Myślę że aż tak źle nie będzie 😃Ale niektórzy to wyć potrafią gorzej niż Wilkołak 😃 Czyżby to o mnie była mowa???Nie chcę ujawniać ale to mało ważne 😃Ale to nie Ty Kamil a nie Kasia 😃 no to ja🙂))))))))))))Też nie Ty 😃Nikt z moich znajomych na Ising 😃Osoba trzecia można powiedzieć 😃Zaraz sprawdzę czy masz mannzera w znajomych.
trapi mnie już to d kilku dni, o jakim Robercie wy mówicie ????
No dobra, odblokuję Ci na chwilę... czekaj.
O tym Robercie ---> http://ising.pl/nagranie/3itd7hes4b,I_love_you_do_bolu-Robert_Chojnacki
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kacpersky551 pisze:
bocin pisze:whisper pisze:bocin pisze:Zaraz sprawdzę czy masz mannzera w znajomych.
Jak Ja w ogóle go nie słyszałem 😃
Co Ty Mi wmawiasz człowieku 😃
norbii56 pisze:
kubbas pisze:whisper pisze:kubbas pisze:Moja???? Nic mi nie wiadomo na ten temattacy podobni jesteście to myślałam, że bracia czy coś 😜Może i rodzina, a ja jeszcze o tym nie wiem, zresztą "Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina....." hej hej bawmy się .....🙂)))))
hej hej smiejmy sie 🙂)
Robercie napewno chyba nie o ciebie🙂
bocin pisze:
kacpersky551 pisze:bocin pisze:whisper pisze:bocin pisze:Zaraz sprawdzę czy masz mannzera w znajomych.
Jak Ja w ogóle go nie słyszałem 😃
Co Ty Mi wmawiasz człowieku 😃
Nie słyszałeś mannzera? 😲
Przecież wygrał konkurs z grupą "Video" i teraz będzie kręcił teledysk.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
Jakoś dziwny trafem go nie słyszałem 😃 Dziwne co nie 😃I tutaj jest kilka tysięcy osób a nie jeden Mennzar 😃
kacpersky551 pisze:
Jakoś dziwny trafem go nie słyszałem 😃 Dziwne co nie 😃
I tutaj jest kilka tysięcy osób a nie jeden Mennzar 😃
robertas19 pisze:
kacpersky551 pisze:Jakoś dziwny trafem go nie słyszałem 😃 Dziwne co nie 😃I tutaj jest kilka tysięcy osób a nie jeden Mennzar 😃Ja się zastanawiam czasami po co ja w ogóle nagrywam konkursowe piosenki 🙂
norbii56 pisze:
robertas19 pisze:kacpersky551 pisze:Jakoś dziwny trafem go nie słyszałem 😃 Dziwne co nie 😃I tutaj jest kilka tysięcy osób a nie jeden Mennzar 😃Ja się zastanawiam czasami po co ja w ogóle nagrywam konkursowe piosenki 🙂
po to Robercie by mieć nadzieje 🙂)
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej