Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
ria pisze:i co z tym losowaniem?jak nie ma tak nie ma.NIE MA LOSOWANIA LISTA ZAMKNIĘTA 😃WEŹCIE CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM 😃
kacpersky551 pisze:
NIE MA LOSOWANIA LISTA ZAMKNIĘTA 😃
robertas19 pisze:
nic nie jarzę
Kacpersky551 ®
ria pisze:
raczy mi ktoś ten fakt wytłumaczyć?
bo jak to ktoś(robertas19) powiedział:
robertas19 pisze: nic nie jarzę
.
ria pisze:
raczy mi ktoś ten fakt wytłumaczyć?
bo jak to ktoś(robertas19) powiedział:
robertas19 pisze: nic nie jarzę
.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
ria pisze:raczy mi ktoś ten fakt wytłumaczyć?bo jak to ktoś(robertas19) powiedział:robertas19 pisze: nic nie jarzę .nic nie jarzę, bo już zemnie głupiego co niektórzy zrobili, ty nie byłaś zapisana, więc nie wybierasz piosenki!!!!!!
Po prostu JESTEM...
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
ty nie byłaś zapisana, więc nie wybierasz piosenki!!!!!!
ria pisze:
robertas19 pisze:ty nie byłaś zapisana, więc nie wybierasz piosenki!!!!!!przepraszam bardzo.ale ja tak samo jak innni na tym właśnie forum w tym właśnie tak jak wszyscy napisałam jakis numerek, w moim przypadku 59 i jakoś wszycy inni są na tej całej liście tylko nie ja.jeśli trzeba się było zapisywać gdzieś inndziej jeszcze to bardzo dziękuje za informacje po fakcie.no miło mi.bardzo.jak mnie nie chcecie to proszę bardzo.się nie obrażę.gorsze rzeczy słyszałam.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej