Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....
zabcia1989 pisze:
Dobra ja zmykam ja nie mam tak mocnego glosu na zaspiewanie tej piosenki😉) Papapa😘**
....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
no właśnie proszę bez przekleństw, tutaj nie sejm 🙂
bodies pisze:
no ale przepraszam jak do osoby po dziesiątym razie nie dociera to chyba z nią jest coś nie tak !
"Prosto ludziom w oczy patrz, niewielu ma odwagę, pozorami kryją twarz..."
diamondwolf pisze:
nie wiem czy będe miał okazje nagrać to do dnia 27.01.2010 .
"Prosto ludziom w oczy patrz, niewielu ma odwagę, pozorami kryją twarz..."
diamondwolf pisze:
Utwór mam już wylosowany a nie jestem dopisany do żadnej grupy.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej