Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ftalo pisze:
jedyne co zrób to (jeśli się da) otwórz obudowę tej przejściówki i sprawdź czy on tam jest w środku,no bo powinien,w końcu ktoś kto to produkuje to chyba wie że to jest do komputera.Ale na pewno nie wiadomo.Najłatwiej byłoby sprawdzić miernikiem-czy jest przewodzenie,albo czy na wyjściu kabla jest to napięcie jak już podłączysz do komputera.
Exciter
Exciter
Być jak płynąca rzeka...
natusia00 pisze:
witam, mam ten sam problem tyle ze z innym mikro. Piszesz, ze wkladasz do polowy wtyk i wszystko dziala? Zrobilam tak samo i odkrylam ze dziala dlatego, ze to nagrywa wbudowany mikrofon w laptopie.
Exciter
exciter pisze:
natusia00 pisze:witam, mam ten sam problem tyle ze z innym mikro. Piszesz, ze wkladasz do polowy wtyk i wszystko dziala? Zrobilam tak samo i odkrylam ze dziala dlatego, ze to nagrywa wbudowany mikrofon w laptopie.
bo jak nie wkładasz wtyczki do końca to gniazdo nie odcina mikro w laptopie.
Być jak płynąca rzeka...
fortistestudo pisze:
Najlepiej zakupić interfejs (to jest kartę dźwiękową) i przez to urządzenie podłączyć do komputera.
Exciter
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia kolejna porcja nowych piosenek gotowych do zaśpiewania. Tym razem pojawił się debiutancki singiel Oli Antoniak, refleksyjny numer PSR z udziałem Opała i Pezeta, melodyjna propozycja Wilków, filmowy klasyk Tiny Turner oraz estradowa piosenka Jerzego Połomskiego. Każdy z tych utworów reprezentuje inny klimat i styl. Sprawdź nowości, wybierz coś dla siebie i dodaj kolejne nagranie.
Zobacz więcej