Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Exciter
Exciter
Exciter
Exciter
Exciter
Exciter
exciter pisze:
I tu może być pies pogrzebany, Inaczej wyprowadzone wyjście w 6,3 a inaczej w przejściówce, albo (a i takie przypadki miewałem) przejściówka nie wchodzi do końca.
patrycjaa96 pisze:
esciter, jak tylko będę w stanie to ogarnąć, to może się pobawię 😊
Znaczy wszystko wydaje się być dobrze podłączone, nie wiem, w sumie wątpię że problem jest z tą przejsciówką. Bo tylko mi wejdzie do kompa przez 3,5, nie mam takiego wejścia z 6,3 więc przejściówka musi być xd
Ale gdzieś również słyszałam, że lepiej nie podłączać mikrfoonów dynamicznych bezpośrednio do kompa bez żadnego przedwzmacniacza, bo coś się w kompie może uszkodzić czy coś xd nie wiem czy to prawda.
Może jednak kupić jakiś przedwzmacniacz, hmm...
Ale ucieszyłabym się, gdyby bez przedwzmacniacza działało, bo w tej chwili na żadne mixery ani przedwzmacniacze mnie nie stać, ale bez tego wszystkiego spodziewam się ,ze chyba będzie kiepska jakość xd
patrycjaa96 pisze:
gdzieś również słyszałam, że lepiej nie podłączać mikrfoonów dynamicznych bezpośrednio do kompa bez żadnego przedwzmacniacza, bo coś się w kompie może uszkodzić czy coś xd nie wiem czy to prawda.
Exciter
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej