robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
21 sierpnia 2012 o 20:37
Zgłoś do moderacji
Słuszna uwaga
🙂 Trochę postów wystukaliśmy tutaj
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
natala13170 kobieta, 28
Katowice
Nagrań: 75, Postów: 196
21 sierpnia 2012 o 20:39
Zgłoś do moderacji
haha.. ja mało z tego rozumie bo ścisłowiec jestem i słowa dla mnie jeszcze obce niektóre...
podpisuję się pod pierwszym komentarzem pod tematem,
a.. i chcę dodać jeszcze od siebie , bo tego jeszcze nie przeczytałam.. nie wiem czy ktoś pisał czy nie , ale przeszkadza mi to , że są takie osoby tutaj co w ciągu 3 minut potrafią przesłuchać wszystkich utworów albo większość danej osoby i wszystkie je skomentować .. ;o oczywiście 6/6 pisząc.. ślicznie itp... zajrzyj do mnie ..... nie wiem jak innych ale mnie to denerwuje bo po co się męczyć samym trym wstawianiem takiego komentarza jak nawet nie słucha się tego co się ocenia ?
nie wiem czy językowo dobrze napisane bo z polskiego u mnie cienko ale może ktoś zrozumie o co mi chodzi : )
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
21 sierpnia 2012 o 20:44
Zgłoś do moderacji
Administracja powinna sama o tym pomyśleć, z chwilą wejścia w życie portalu iSing Mini
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte
21 sierpnia 2012 o 22:07
Zgłoś do moderacji
I znowu ważny temat został schowany przez zupełnie bezsensowne tematy zakladane przez dzieci. Tak samo było wczoraj z tematem Gumisia.
Konto usunięte
21 sierpnia 2012 o 22:12
Zgłoś do moderacji
Powinni poprzenosić albo zlikwidować takie konta. Chociaż początkowo uważaŁem ising mini za nadający się raczej dla przedszkolaków i żŁobkowiczów, a starsze dzieci lubiaŁem na tej stronie, to jednak później wiele ich zachowań zaczęŁo mnie denerwować. Szczególnie te komentarze od rzeczy, że jak ludzie nie powtórzą tekstu iluś tam kolejnym osobom, to spotka ich jakaś klątwa zsyŁająca śmierć.
donpedro mężczyzna, 50
Łódź
Nagrań: 295, Postów: 84
21 sierpnia 2012 o 22:14
Zgłoś do moderacji
jenny17 masz całkowitą rację i biorąc pod uwagę fakt naruszenia regulaminu przez te osoby powinniśmy się tego domagać
🙂
ale jak już wcześniej zauważyłem taki sam regulamin jest dla strony Ising Mini to znaczy że admini nie zauważyli w zasadzie że stworzyli coś co nie ma możliwości funkcjonować bo samo w sobie wyklucza rejestrację użytkowników - tak więc mamy Ising na którym jest bajzel i ising mini na którym nikt nie ma prawa się rejestrować chyba że ma powyżej 13 lat i czuje sie nadal dzieckiem (co pewnie zaraz zrobię) - lekka paranoja
🙂
dOnPeDro ____________ czasem też wyje
Konto usunięte
21 sierpnia 2012 o 22:21
Zgłoś do moderacji
No nie przesadzaj donpedro, parę dziecięcych twarzy na tym ising mini się pojawia.
natala13170 kobieta, 28
Katowice
21 sierpnia 2012 o 22:48
Zgłoś do moderacji
w sumie z tego co tu czytam to się boję żeby i mnie nie usunęli bo jak miałam 14t konto założyłam i nie pytałam o pozwolenie... ale mam nadzieję że aż tak bardzo się nikomu nie naraziłam
😜 ( chyba )
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3
21 sierpnia 2012 o 23:18
Zgłoś do moderacji
Nie bd wszystkiego czytała bo mi sie nie chce...Napisze tak:
Tutaj jest za wiele osób, które są dziećmi bo wierzą w łańcuszki. < jak ktoś wyżej napisał > komentują nagrania na 6, jako śliczne, piękne, cudne zajrzyj do mnie lub skomentuj,, ( ostatnio dałam dziewczynie 4 i dostałam 1 bo ona nie dostała 6..) ..hah....Ale są tutaj starsze osoby, które również tak robią. Osoby które, dodają same 1 do nagrań innych powinny być blokowane i również Ci, którzy nie mają publicznego nagrania powinni mieć blokade < Aby dodać komentarz do nagrania, musisz mieć jedno nagranie publiczne >
Jednak przeczytałam : Blokada wklejania linków by się równeż przydała.....
MUZYKA? = ŻYCIE !
natala13170 kobieta, 28
Katowice
21 sierpnia 2012 o 23:33
Zgłoś do moderacji
no niestety opcja taka jest dostępna żeby osoby nie mające nagrania nie mogły Twojego komentować , ale niestety tylko dla tych co mają PLUSA
😕
natala13170 kobieta, 28
Katowice
21 sierpnia 2012 o 23:48
Zgłoś do moderacji
dokładnie..
greenpath mężczyzna, 30
Nagrań: 86, Postów: 1135
21 sierpnia 2012 o 23:53
Zgłoś do moderacji
Jakby zrobili jeszcze ograniczenie w ilości znaków w wypowiedzi to by łańcuszków nie było.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh