Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
Tylko zauważ, że nie określono jaką zgodę muszą posiadać osoby, które ukończyły 13 lat. Bo zgoda może być ustna lub na piśmie. Jak się tworzy regulamin, to należy jego formułę bardziej sprecyzować, chociaż prawo nie ma serca, tylko paragraf, lecz lubi ono konkrety 🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Brakuje mi jeszcze słowa "wyłącznie" w regulaminie 🙂 Lecz widocznie portal ustalił taki regulamin, ażeby każdy, mógł go sobie interpretować według własnego uznania, bo przy rejestracji nie ma żadnej blokady dla osób poniżej wspomnianego progu 🙂
robertas19 pisze:
To ja w takim, bądź razie, poproszę o dokładniejsze wyjaśnienie któregoś z administratora tej strony, bo zapewne ktoś czyta ten temat 🙂
robertas19 pisze:
Nie chodzi mi o to co napisała. Bardziej chciałbym się dowiedzieć, dlaczego w edycji profilu, istnieje możliwość zmian daty urodzenia i z jakiej racji są tam roczniki od 200 do 2006 roku, skoro Ty tak precyzyjnie mi to wszystko wyjaśniłaś 🙂
robertas19 pisze:
I dlatego właśnie, chodziło mi o to, że każdy może odczytać sobie ten regulamin wg własnego uznania 🙂
robertas19 pisze:
Dla osoby, która obraca się w dziedzinie prawa owszem (bo chyba Ty takową jesteś, bo ja nie), ale dla zwykłego użytkownika już nie za bardzo 🙂 Całkiem ciekawie się z Tobą piszę 🙂
robertas19 pisze:
Mój był tylko przez 2 lata w szkole, teraz to już zapominam 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej