Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
tylko dajcie czasowi czas...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
salo85 pisze:
Nie wydaje mi się. Nawet jak przegra, to nie sądzę, że się ośmieszy.
Tylko laicy w tej dziedzinie śmiali się z Nastuli jak przegrywał z najlepszymi w PRIDE, a Pudzian wg mnie z Silvą dał z siebie wszystko. A że zabrakło umiejętności, kondycji i doświadczenia to już inna sprawa.
Kibicuję Pudzianowi - choć tej walki nie obstawiam.
Saleta - Najman - zdecydowanie Przemek!
Dwie walki poprzedzające - najwyższy poziom polskiego MMA. I te pojedynki zapowiadają się fascynująco!
Turniej "lekkich" także, co mnie bardzo cieszy, bo sam należę do tej kategorii 🙂
Miłych wrażeń życzę!
Edytowano 18 września 2010 o 19:56.
mk1818 pisze:
proszę was tylko o jedno jakby udało mu się wygrać to nie mówcie jaki to on nie jest, z kim to nie wygrał itd🙂 poczekajcie trochę czasu a zobaczycie że nic z tego być nie może🙂 myślę że ta jego ,,kariera" może zakończyć się dzisiaj a jak nie to i tak długo nie potrwa. Miejmy nadzieję że się mylę ale wątpię🙂
salo85 pisze:
mk1818 pisze😛roszę was tylko o jedno jakby udało mu się wygrać to nie mówcie jaki to on nie jest, z kim to nie wygrał itd🙂 poczekajcie trochę czasu a zobaczycie że nic z tego być nie może🙂 myślę że ta jego ,,kariera" może zakończyć się dzisiaj a jak nie to i tak długo nie potrwa. Miejmy nadzieję że się mylę ale wątpię🙂
Tak też może być. Ale zdania są podzielone.
O przyszłości Pudziana dobrze wypowiadają się specjaliści, trenerzy.
Patrzę na to z innej perspektywy, jakby "od środka".
mk1818 a gdzie trenujesz? Może mieliśmy, albo mamy razem okazję ćwiczyć?
wlodi79 pisze:
PUDZIAN GRATULACJE,rozwijasz sie,wyrwałeś chwasta i to w expresowym tempie-Super pojedynek 🙂
Bardzo sie ciesze że Saleta wygrał z Najmanem 🙂
ogólnie super impra >
Teraz czekamy na KSW15 w lutym Warszawa 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej