evelka88 kobieta, 36
Nagrań: 44, Postów: 6549
12 grudnia 2009 o 21:11
Zgłoś do moderacji
oj najlepsze to było jak on zaczął na ostro atakować a Nejman biedny nie wiedział jak się obronić =)
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
12 grudnia 2009 o 21:12
Zgłoś do moderacji
paula20209 pisze:
Ale w walce przed tą ten co walczył z Olivią był zamroczony jak cholera i sędzia nie przerwał walki .
A tu ? Najman nawet dobrze w twarz nie dostał i sędzia już przerywa walkę ..
No więc coś tu chyba nie tak , prawda ?
w MMA jest też coś takiego jak możliwość poddania się...by to zrobić, zawodnik musi uderzyć dłonią o matę...Najman to właśnie zrobił...
david92 mężczyzna, 32
Koło Wrocławia
Nagrań: 24, Postów: 340
12 grudnia 2009 o 23:41
Zgłoś do moderacji
heh.. powiem tak to było pewne ze Pudzian wygra nie dosc ze jest bardzo silnym człowiekiem to jeszcze trenował karate i boks, najman nawet nie miał co blokować bo to i tak nic mu nie dało, kopnięcie Mariusza to jak kopnięcie konia i da sie przed tym obronic
😃 Poza tym Mariusz jest trenerem aerobiku (nawet w jednym programie pokazał że umie zrobić szpagat), jest niesamowicie rozciągnięty co daje mu pełen komfort w parterze jak i w walce górnej. No i nie jest taki wolny na jakiego wygląda oglądałem treningi
😃😃
yyyy.....mleko :)
Konto usunięte
bolesławiec
12 grudnia 2009 o 23:57
Zgłoś do moderacji
no więc w ogóle nie rozumiem sensu tego pojedynku, skoro wygrana była przesądzona. To jakby czołg się siłował z maluchem. Najman jest bokserem i nóg nie ma tak wyćwiczonych. Nawet nie wiedział za bardzo jak blokować. (hmm gdyby wiedział to nic by mu to nie dało)
Glory, Glory Man United!
david92 mężczyzna, 32
Koło Wrocławia
13 grudnia 2009 o 00:12
Zgłoś do moderacji
no tak ale tu chodziło o coś innego dla najmana wygrana znaczyło by wreszcie jakiś szacunek dla niego i chciał zaryzykowac ;] pudzian do sprawy podszedł na luzie a to jest najważniejsze ;] najman był strasznie spięty i kto wie czy tez nie przestraszony;]
david92 mężczyzna, 32
Koło Wrocławia
13 grudnia 2009 o 00:47
Zgłoś do moderacji
to ze jestes kobietą nie znaczy ze się nie znasz
😃😃 wystarczy poczytac troche o tym;]
13 grudnia 2009 o 11:31
Zgłoś do moderacji
Walki nigdy nie są przesądzone tylko dlatego ze spotyka się "dawid z goliatem" ( chociaż tutaj była tylko różnica wagi z minimalną różnicą wzrostu ). Przykład ? Walka bokserska Nikolai Valuev - Ruslan Chagaev, lub bliżej tematu Mirco CroCop - Bob Sapp, czy CroCop - Fu Manchu
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
13 grudnia 2009 o 11:42
Zgłoś do moderacji
heh w skrócie wiadomości sportowych na pewno będą całą walkę pokazywać jeszcze wiele razy
😉
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Konto usunięte
17 grudnia 2009 o 15:10
Zgłoś do moderacji
Apropo Pudziana i Najmana, rozśmieszyło mnie to:
http://demotywatory.pl/549256/Szef-kuchni-poleca
mk1818 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 136
18 września 2010 o 14:06
Zgłoś do moderacji
ktoś dzisiaj tylko się ośmieszy (czytaj Pudzianowski)
🙂
tylko dajcie czasowi czas...