Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
hahaha taaaa, do Ciebie Robert😃
uuuu... to słabo😃
Nie będę dla Ciebie pracować😃
jestem za dobra!😃
hahah xD
Edytowano 25 grudnia 2009 o 12:00.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
cedriczek pisze:
Czyli już nie można wklejać linków np. z youtube, nawet jak są tam nowe nagraniaa??😛
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
whisper pisze:
A dobrze płacisz?😃
Bo wiesz, profesjonaliści mają wymagania😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
yjfchen pisze:
whisper pisze:hahaha taaaa, do Ciebie Robert😃
uuuu... to słabo😃
Nie będę dla Ciebie pracować😃
jestem za dobra!😃
hahah xD
no, bo nie dla Łiszperka taka brudna robota, toż to uwłacza jej godności xDDD dobra już nic nie gadam,ale musiałam😛
😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bocin pisze:
Kurde, szkoda że nie przeszedł Cypr z trzeciego miejsca na mojej liście.🙁
Szkoda, że nie przeszedł też Wojtek, którego umieściłem na drugim miejscu w swej liście.🙁
Dobrze, że przeszedły Włochy z pierwszego.🙂
Dobrze, że przeszedła Francja z czwartego.🙂
I dobrze, że przeszedła Mołdawia z piątego.🙂
I dobrze, że przeszedła Słowacja z szóstego.🙂
Dalej już nie pamiętam.🙁
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
wojtasinskiii.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Grudzień to czas, gdy muzyka nabiera szczególnego brzmienia: ciepłego, radosnego i pełnego magii. Dlatego przygotowaliśmy Świąteczne Wyzwanie – wspólną akcję pełną kolęd, zimowych przebojów i wyjątkowych niespodzianek.
Zobacz więcej