Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mydream pisze:
robertas19 pisze:Jutro o godzinie 20:00 i powiem, ze na razie to prawie wszyscy są na równi z punktami 😃
Jutro, okey 😃
Jaaaaaaasnee, bo uwierzę że moje nagranie jest prawie równo z innymi xD
Ale to się okaże jutro 😜p
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
mydream pisze:robertas19 pisze:Jutro o godzinie 20:00 i powiem, ze na razie to prawie wszyscy są na równi z punktami 😃
Jutro, okey 😃Jaaaaaaasnee, bo uwierzę że moje nagranie jest prawie równo z innymi xDAle to się okaże jutro 😜p
napisałem, że PRAWIE wszyscy, a to prawie jest w 70% 😃
Ty wiesz, że teraz jest Twój czas by krzyczeć
Ten jeden raz niech zadrży świat.
Dokładnie teraz trwa twe całe życie
Kolejnych szans chwilowo brak.
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
robertas19 pisze:
ZOSTAŁO 26 GODZIN NA GŁOSOWANIE
Ty wiesz, że teraz jest Twój czas by krzyczeć
Ten jeden raz niech zadrży świat.
Dokładnie teraz trwa twe całe życie
Kolejnych szans chwilowo brak.
norbii56 pisze:
to dzis o 20 wyniki??tak?
Edytowano 24 grudnia 2009 o 20:22.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Edytowano 24 grudnia 2009 o 21:03.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
ja też gratuluję...
... i dalej jestem w szoku ;O
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej