Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
piotrek10020 pisze:
Według mnie też do rankingu nie powinny być liczone nagrania z you tube lub powinien być osoby ranking dla ising osobny dla you tube 😉 .
Zapraszam do oglądania moich nagrań !!
NiEmY!
Mysłowice-Oberschlesien
888888 pisze:
djsweech pisze:olkaaxd pisze:ja nie mogę -_-
co to ma za znaczenie czy nagranie jest z yt czy z ising ?
jak nie umiesz śpiewać to nic Ci nie pomoże , a jak umiesz to raczej nie ma to znaczenia . 😉
i skończcie z tym : głos zmieniony , obróbki.. - to są tylko dodatki 😉
jeśli nie umiesz śpiewać i tak Ci nie pomogą ;]
ej ej spokojnie...To tylko zabawa....I maja rację że nagranie z youtube jest lepsze wiem co mówię bo zajmuję się od kilku lat obróbką muzyki itp itd + jestem Dj i mam to na codzień i nikt mi nie powie że wtedy nie jest lepsze!!
Bo jest i koniec..
Amen🙂
muhaaha, a jak nie umiesz śpiewać to myslisz,ze nagrania z you tube to zakamuflują????
no proszę Cię.....
ewunia
nynulka pisze:
Boli Was to,że ktoś próbuje czegoś nowego a nie tylko śpiewania do isingowych podkładzików? to sie weżcie w garść i tez zacznijcie, to żadna większa filozofia! i przestańcie pieprzyć farmazony ,że "mastering" to lekarstwo na wszystkie fałsze...bo chyba nie macie zielonego pojęcia czym to się je...aaaa pogłos na isng już jest początkiem materingu 🙂
ewunia
NiEmY!
ewunia
ewunia
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej