19991 kobieta, 25
Piękne ;p
Nagrań: 3, Postów: 20
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
14 lipca 2012 o 19:22
Zgłoś do moderacji
Według mnie też do rankingu nie powinny być liczone nagrania z you tube lub powinien być osoby ranking dla ising osobny dla you tube
😉 .
Konto usunięte
ZABRZE
14 lipca 2012 o 20:03
Zgłoś do moderacji
piotrek10020 pisze:
Według mnie też do rankingu nie powinny być liczone nagrania z you tube lub powinien być osoby ranking dla ising osobny dla you tube 😉 .
dokładnie
🙂
Szymon DINO
Dance Party Dj's Team Poland
Zapraszam na mój Profilek:*:*:*♥
14 lipca 2012 o 21:10
Zgłoś do moderacji
A kto Ci broni wykupić iSing PLUS i dodać nagranie z youtube.
Jeśli potrafisz śpiewać, ludzie docenią Cię bez względu na to czy masz nagranie z YOUTUBE czy z ISING.
Nagrania z youtube są nagrywane bardziej profesjonalnie i dlatego większość wygrywa w rankingu.
A YOUTUBE nie pomoże Ci w tym, żebyś umiała dobrze śpiewać. ; )
Nie gniewaj się, ale taka jest moja opinia.
I ♥ rock !
Konto usunięte
Dzierżoniów
14 lipca 2012 o 21:14
Zgłoś do moderacji
Tak jak napisała Kasia, mało ważne czy z yt czy bezpośrednio z portalu, Aby wygrać trzeba mieć głos, a to , że ktoś obrabia profesjonalnie wokal, dodaje echo, to jego indywidualna sprawa . Peace.
19991 kobieta, 25
Piękne ;p
Nagrań: 3, Postów: 20
15 lipca 2012 o 19:04
Zgłoś do moderacji
No właśnie nie. Obróbka pomaga, wzmacnia.
19991
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
15 lipca 2012 o 19:08
Zgłoś do moderacji
odwieczny problem na isingu
nagrania z you tube vs prosto z isinga
temat powielany tysiące razy
nie wszystko złoto co się świeci...
Konto usunięte
15 lipca 2012 o 21:26
Zgłoś do moderacji
powiem Wam tyle że na iSing też można wrzucić ładnie zrobione nagranie i nie trzeba niczego wykupować : ) jest takie coś jak mix stereo : ) logiczne że nic co nagrane na iSing na żywo nie będzie dobre, wszyscy wiemy, jaka jest jakość takich nagrań : )
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
15 lipca 2012 o 22:40
Zgłoś do moderacji
Ale ja Ci powiem że przy wgrywaniu na ising znacznie spada jakość przy użyciu miks stereo . Po pierwsze na you tube nagrania są w stereo na ising w mono po drugie miks stereo znacznie słyszalnie psuje jakość nagrania . Może jak ktoś ma super kartę dżwiękową to jakość jest lepsza ale u mnie przy wgrywaniu przez miks stereo jakość słyszalnie spada względem oryginału . Zaleta miks stereo że nagrania są równo i dobrze zgrane z podkładem bo były wcześniej obrabiane .
15 lipca 2012 o 23:53
Zgłoś do moderacji
Odwieczny problem na ising [i nie tylko]
Zakladanie tematu, który już istnieje.