Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
wisienka29 pisze:
to nie był pomysł tylko ironia
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo pisze:
wisienka29 pisze:to nie był pomysł tylko ironia
moje pytanie tez, ale widocznie przeszla niezauwazona 😉
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
wisienka29 pisze:to nie był pomysł tylko ironia
moje pytanie tez, ale widocznie przeszla niezauwazona 😉
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Edytowano 7 grudnia 2009 o 13:55.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Nowy tydzień rozpoczynamy z nowościami do zaśpiewania. Wśród nich znajdziecie tradycyjną kolędę w wersji TGD, najnowszy singiel Cleo oraz nostalgiczną piosenkę Kaśki Sochackiej.
Zobacz więcej