Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mruq pisze:
Mysle ze 1 runda powinna byc kto gdzie chce to nagrywa czy to wrzuta czy youtube czy ising, gdyz jest ogarniczeniei to duze...
aro23 pisze:
mruq pisze:Mysle ze 1 runda powinna byc kto gdzie chce to nagrywa czy to wrzuta czy youtube czy ising, gdyz jest ogarniczeniei to duze...popieram!
Ty wiesz, że teraz jest Twój czas by krzyczeć
Ten jeden raz niech zadrży świat.
Dokładnie teraz trwa twe całe życie
Kolejnych szans chwilowo brak.
mruq pisze:
Mysle ze 1 runda powinna byc kto gdzie chce to nagrywa czy to wrzuta czy youtube czy ising, gdyz jest ogarniczeniei to duze...
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
david92 pisze:
Ja mam prośbę, pewnie nie tylko ja tak myśle ale chciałbym zeby jurorzy wybierali piosenki nie dlatego ze kogos lubią czy znaja dobrze ale dlatego naprawde przypadną im do gustu
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Wolna wola - wola wolności
carolyna1402 pisze:
Papagey jesli chcesz to mogę Ci 'oddać' Włochy...
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
carolyna1402 piszeapagey jesli chcesz to mogę Ci 'oddać' Włochy...
ejj !!
mi daj wlochy jak mozesz
carolyna1402 pisze:
lukaszseminara pisze:carolyna1402 piszeapagey jesli chcesz to mogę Ci 'oddać' Włochy...
ejj !!
mi daj wlochy jak mozesz
Robertas widzisz?już znalazłam kogos na swoje miejsce
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej