Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
katt15 pisze:
Nie rozumiem tego fenomenu, ale np. w mojej szkole coraz więcej osób słucha zespołu ACDC powiedzcie mi co jest w nim takiego cudnego.... nie będę ich absolutnie krytykować bo nie tworzą złej muzyki, ale przynajmniej dla mnie nie jest to aż takie 'super'. Być może to na zasadzie słucham bo chce być fajny 😕
Wystarczy spojrzeć w księżyc by poczuć miłość.
Koszalin
Judzilla:)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wystarczy spojrzeć w księżyc by poczuć miłość.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
A Black Metalu nikt nie słucha ? a bu...
Jakiej ja słucham? A to też zapraszę na lasta :]
http://www.lastfm.pl/user/Ashiress
I taki przykład, zespół na którym byłam na ostatnim Blitzkriegu.Są świetni.
nic nie trwa wiecznie wiec ciesz się chwila i korzystaj z życia ;)
jednalitera pisze:
katt15: bo ocenianie leży w naturze człowieka i jest jej nieodzownym elementem. sama dałaś jakieś wstępne oceny przedstawiając swój punkt widzenia. i nie ma w tym nic złego. taka jest natura rzeczy i życia 😉
nickelback znam ale nie leży mi jakoś specjalnie.
jeśli chodzi o muzykę "ostrą" to ostatnio przybadł mi bardzo do gustu kawałek diamonda, abigail. zwłaszcza riff gitarowy 😉
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
A ja własnie bez takich ciężkich brzmień nie mogę żyć,poza tym na koncercie to jest dopiero rzeźnia...To jest to,co kocham!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej