gunia1205 kobieta, 27
Szemud
Nagrań: 0, Postów: 6
5 grudnia 2009 o 13:23
Zgłoś do moderacji
Wprowadzam troche pazura w wasze forum. Więc czy któś słucha Metalu, Hard rocka , Metalcore'u itp
Ja osobiście wybieram Metalcore polecam The Devil Wears Prada np piosenka Still Fly
😛
Wyznaczyłam sobie cel i mam nadzieje , ze ktoś mi pomoże go zrealizować ;]
15 grudnia 2009 o 09:27
Zgłoś do moderacji
To ja to ja to ja!
😉
Może nie jakoś maniakalnie, ale metalu w różnych odmianach - bardzo chętnie i z wielką przyjemnością!
Od razu pytanie - ktoś preferuje koncert Metalliki (poza tym jeszcze m.in.Slayer, Behemoth) w czerwcu???
...ale to przecież nieważne.
katt15 kobieta, 29
Częstochowa
Nagrań: 0, Postów: 218
3 kwietnia 2010 o 21:49
Zgłoś do moderacji
Chociaż w moim sercu gra czysta rasta to jednak dla moich uszu miłe są te mocniejsze dźwieki ;]
Metalica- owszem zresztą koncerty tego zespołu to czysty klasyk! Ludzie zabijają się żeby dostać bilety na taki koncert bo zresztą jest o co. Metalica tworzą naprawdę kawał dobrej roboty. Dużo by tu o nich pozytywnego mówić. Ja osobiście twierdze że np. Behemoth to szajs. Proszę jego to się nie da nawet porównywać do takiej np. Metaliki!
Ja najwięcej słucham Iron Maiden serdecznie polecam kocham ten zespół odkąd tylko pamiętam! Lubie właśnie jak zespół niby tworzy ostre dźwięki ale jednocześnie jest w nich coś takiego spokojnego coś co tylko pogłębia to piękno. Moim zdaniem najlepsze zespoły metalowe to Iron Maiden i Metalica no nie zapominajmy jeszcze o Nightwish'u ( tylko co do nich to sądzę, że się trochę zepsuli w tym sensie, że tamta wcześniejsza wokalistka była o niebo lepsza, w tej obecnej brakuje mi tej mocy w głosie, który podkreślał ich twórczość) ;]
Pozdrówka dla wszystkich Metali, Rokowców i Punk- Rokowców
😜
Wystarczy spojrzeć w księżyc by poczuć miłość.
5 kwietnia 2010 o 14:02
Zgłoś do moderacji
ja bardzo lubie takie klimaty! Grunia- bardzo fajny kawalek polecilas xd
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
6 kwietnia 2010 o 20:09
Zgłoś do moderacji
gunia1205 pisze:
Wprowadzam troche pazura w wasze forum. Więc czy któś słucha Metalu, Hard rocka , Metalcore'u itpJa osobiście wybieram Metalcore polecam The Devil Wears Prada np piosenka Still Fly 😛
Jest tu kilknascie osob ktore, takiej muzyki sluchaja, tylko sie poprostu wczeesniej nie wypowiadaly
🙂
Ja do takich np. naleze
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
8 kwietnia 2010 o 23:29
Zgłoś do moderacji
Ja tu chyba słucham najskrajniej ciężkiej muzyki.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
yvonne82 kobieta, 42
Brighton UK
Nagrań: 209, Postów: 46
9 kwietnia 2010 o 03:43
Zgłoś do moderacji
A czy ktos słucha z was Skunk Anansie Są Niesamowici, a głos wokalistki uwielbiam
🙂 Od lat jestem ich wierną fanką i ostatnio udało mi sie być w końcu na ich niesamowitym koncercie! W Lipcu zagrają w Polsce na Open'er Festival Gorąco Polecam!!!
nic nie trwa wiecznie wiec ciesz się chwila i korzystaj z życia ;)
yvonne82 kobieta, 42
Brighton UK
Nagrań: 209, Postów: 46
9 kwietnia 2010 o 03:46
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Ja tu chyba słucham najskrajniej ciężkiej muzyki.
Kochana zdradz jakiej muzy słuchasz?
Ja słucham wszystkiego po troszku ale mam swoje perełki
🙂))
nic nie trwa wiecznie wiec ciesz się chwila i korzystaj z życia ;)
Konto usunięte
9 kwietnia 2010 o 13:14
Zgłoś do moderacji
wymieniać można pierdyliard zespołów
najbardziej chyba jednak wolę bandy z lat 80.
gunsów, acdc, skid row, bon jovi, mr big
trash też dobry
9 kwietnia 2010 o 19:27
Zgłoś do moderacji
nie
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
katt15 kobieta, 29
Częstochowa
Nagrań: 0, Postów: 218
9 kwietnia 2010 o 20:37
Zgłoś do moderacji
Nie rozumiem tego fenomenu, ale np. w mojej szkole coraz więcej osób słucha zespołu ACDC powiedzcie mi co jest w nim takiego cudnego.... nie będę ich absolutnie krytykować bo nie tworzą złej muzyki, ale przynajmniej dla mnie nie jest to aż takie 'super'. Być może to na zasadzie słucham bo chce być fajny
😕
Wystarczy spojrzeć w księżyc by poczuć miłość.