Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sandral pisze:
nie można narzucić każdemu dnia w który ma coś nagrać, bo ktoś na przykad w sobotę nie będzie mógł bo go nie ma i co wtedy??
sandral pisze:
nie można narzucić każdemu dnia w który ma coś nagrać, bo ktoś na przykad w sobotę nie będzie mógł bo go nie ma i co wtedy??
rockann27 pisze:
sandral pisze:nie można narzucić każdemu dnia w który ma coś nagrać, bo ktoś na przykad w sobotę nie będzie mógł bo go nie ma i co wtedy??właśnie, ja też nie zawsze mogę...
abzel pisze:
rockann27 pisze:sandral pisze:nie można narzucić każdemu dnia w który ma coś nagrać, bo ktoś na przykad w sobotę nie będzie mógł bo go nie ma i co wtedy??właśnie, ja też nie zawsze mogę...myślę, że na każde nagranie będzie kilka dni, nie 1 dzień 😉NP. od poniedziałku do piątku bedę przyjmował zgłoszenia do danej rundy (tzn.nagrania) a w sobotę i niedzielę będzie głosowanie.
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
abzel pisze:
Cieszę się 🙂Tylko nam jeszcze osób brakuje 😛
rockann27 pisze:
abzel pisze:Cieszę się 🙂Tylko nam jeszcze osób brakuje 😛Spokojna głowa... dopiero zacząłeś ten temat i chętnych na pewno nie zabraknie 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej