Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 7 grudnia 2009 o 14:42.
ragazzo occhi cielo.
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
abzel pisze:
Juri są isingowicze :]Kto będzie chciał, ten będzie głosował 😉Jeśli było by jakieś inne to mogłoby być niesprawiedliwe,
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
abzel pisze:Juri są isingowicze :]Kto będzie chciał, ten będzie głosował 😉Jeśli było by jakieś inne to mogłoby być niesprawiedliwe,a nie moglbys poprosic trzy osoby ktore znaja sie na muzyce i by ocenialy umiejtnosci wokalne uzytkownikow? 😃bo idol tez na tym polega.. 😃
lukaszseminara pisze:
abzel pisze:Juri są isingowicze :]Kto będzie chciał, ten będzie głosował 😉Jeśli było by jakieś inne to mogłoby być niesprawiedliwe,a nie moglbys poprosic trzy osoby ktore znaja sie na muzyce i by ocenialy umiejtnosci wokalne uzytkownikow? 😃bo idol tez na tym polega.. 😃
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
ragazzo occhi cielo.
bocin pisze:
Ja chcę. 🙂Tylko, że zmodyfikowałbym trochę ten niby regulamin, bo jest trochę niedopracowany, a możliwość śpiewania kilku piosenek wydaje mi się trochę głupia.Ustaliłbym dokładny harmonogram... czyli... np.: Od poniedziałku do środy mamy nagrać utwór, a w czwartek odbyłoby się głosowanie... potem piątek-sobota też mamy coś nagrać i w niedzielę głosowanie... itd.... najlepiej, żeby każdy swój głos oddawał w tym temacie lub ewentualnie w jakiejś maszynie głosującej, ale tam można oszukiwać, więc lepiej tu. 🙂I oczywiście przydałoby się przewidzieć i postanowić co będzie działo się z ludźmi, którzy nie nagrają swojej pieśni... 🙂Goodbye my lover i nikt nie odpada? 🙂 A co jeśli dwie osoby nie nagrają pieśni? Wtedy jeden etap przepada. 🙁Dlatemu najlepiej niech tylko zgłaszają się osoby, które są pewne, że mają czas na częste nagrywanie... ja mam. 🙂Oczywiście zawsze może przytrafić się jakaś sytuacja, że nie będzie można... np. internet się zniszczył, albo wycięli nam krtań... przydałoby się ustalić co wtedy. 🙂Aaa.... i głosowanie na kogo? Na faworyta, czy na tego kto ma oddpaść? 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej