Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wolna wola - wola wolności
mruq pisze:
Az zal tak dawac komus ostatnie miejsce 🙁... dlatego zaczalem od pierwszego😃
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
mlodykb pisze:
mruq pisze:Az zal tak dawac komus ostatnie miejsce 🙁... dlatego zaczalem od pierwszego😃
A tam gadacie głupoty, było mi dać miejsce w jury to nie cackałbym się i nie żal mi by było dać komuś 1pkt. 🙂
bocin pisze:
mlodykb pisze:mruq pisze:Az zal tak dawac komus ostatnie miejsce 🙁... dlatego zaczalem od pierwszego😃
A tam gadacie głupoty, było mi dać miejsce w jury to nie cackałbym się i nie żal mi by było dać komuś 1pkt. 🙂
Coś Ci stoi na przeszkodzie? :>
http://ising.pl/forum/temat/793/1ising_idol?page=1#post56832 ----> wbijaj i głosuj. 😃
mruq pisze:
Az zal tak dawac komus ostatnie miejsce 🙁... dlatego zaczalem od pierwszego😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
Założycielu i organizatorze... przegoń tamtych niewiernych ludzi do tego tematu z dyskusjami. 🙂
1958 pisze:
mlodykb pisze😛o za tym po ok. 1 min zmienia się głos o_O
Tylko to chcę sprostować
Jesteśmy duetem więc czemu mamy się nie zamieniać?
robertas19 pisze:
ktoś cię bardzo lubi bocin, bo ci dał, aż dwa razy punkt 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej