Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wlodi79 pisze:
taktaktak pisze:wlodi79 pisze:misiunia18 pisze:ja bym sie zapisała ale nie bede robiła sobie siary🙂
jakiej siary kazdy spiewa jak potrafi----ja jako członek jury-zapraszam cie,jezeli sa jeszcze miejsca 🙂))
Włodi - jako członek jury powinieneś wiedzieć że już dawno nie ma miejsc 🙂 - ale nie mówię tego złośliwie 😃
a jak ktos zrezygnuje-to bedzie miejsce czyz nie tak------i nie mówie tego zlośliwie 🙂
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
wlodi79 pisze:
bede ostry jak brzytwa heeeeeeeeeeeeee mikrofon w łapki i ćwiczyć 🙂))
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
mnie też nikt do jury nie wziął 😃
idę samobójstwo popełnić 😃 <żartuję>
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
evelka88 pisze:
mruq pisze😛otne sie jak IMO😃
oj straszne =D to porób zdjęcia przy okazji 😛
Wolna wola - wola wolności
worldsingerstar pisze:
Szczerze mówiąc troszeczkę niezrozumiały jest punkt dotyczący głosowania. Proponował bym zastosować formułę taką jaka jest np na eurowizji, tzn w tym przypadku jury przydziela punkty od 1-15 ( ponieważ jest 15 uczestników ) Osoba która uzyska najmniej punktów od jury odpada. Isingowicze głosowali by tą samą formułą z różnicą taką że po ich głosach nie odpadała by osoba. Jaki zatem sens miało by głosowanie "ludności" ? Otóż taki że jeśli w głosowaniu jury Zawodnik1 otrzymuje najmniej głosów a w głosowaniu isingowiczów jest w pierwszej trójce zostaje ocalony i odpada osoba która jest przedostatnia na liście jury.
Mam nadzieję że zrozumiecie o co w tym chodzi 🙂)
Jeśli uznacie to za głupotę 🙂 to nic, po prostu taki pomysł wpadł mi do głowy i postanowiłem go zapisać 🙂))
wojtasinskiii.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
1958 pisze:
jak dla nas jest to niesprawiedliwe ze isingowicze tez oceniają, bo nie zawsze oceniają sprawiedliwie 😃 (znajomi, znajomych)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej