Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wolna wola - wola wolności
angelka pisze:
...Ale oczywiscie nie wkładajmy wszystkich do jednego worka ponieważ jest wiele osób takich że jeżeli im się coś nie podoba to wyraża swoje zdanie.Tylko większosc z nas potem jest obrażona i wogole ponieważ nie jestesmy nauczeni krytyki...Ale to taka moja mała prywata.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
magdastea125 pisze:
Warto się też zastanowić nad tym, że z jednej strony dając jedynkę nie wie druga osoba od kogo i dlaczego ... Z drugiej strony - wypisując komentarz negatywny i uzasadnienie swojej opinii jedynkowej także się nie będzie podobało, bo w ten sposób będzie mszczenie się i wrogość. Propozycja dotycząca widzenia osób odwiedzających i dających ocenę jest fajna ale ma też złe strony. Szczerze mówiąc mam to gdzieś co kto myśli na temat moich nagrań, robię to, co kocham. Nie jestem w tym idealna bo specjalizuje się w innego rodzaju muzyce. Jeżeli przez kogoś przemawia zazdrość, pycha lub nie dopuszcza do siebie uzasadnienia, dlaczego mi się nie podobało, to on ma problem. Mnie już tyle razy jedynkami poczęstowano że nie zlicze... Zastanawiam się też, dlaczego? A jeżeli ktoś pisze komentarz mega pozytywny i stawia jeden? Totalny cham i prostak. A jeżeli mam 4 oceny a pod spodem napisanych 5 komentarzy że jest super- 6! A średnia 5.0... To normalne? Fałsz i tyle. Sprawiedliwości nie było i nie będzie nigdy. Każdy z nas zalogował się na tym portalu w jakimś celu, prawda? Róbmy co do nas należy. Zawsze znajdzie się ktoś na -nie🙂 cieszmy się z pozytywnych opinii, pracujmy, ćwiczmy i dazmy do ideału... Niech moc będzie z Wami😘
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Sh.
martiwin pisze:
-Jesteście tu dla ocen czy dla siebie? Warto się nad tym zastanowić😉
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej