Konto usunięte
Lublin
1 grudnia 2009 o 14:43
Zgłoś do moderacji
Komentarze są dla ludzi, którzy chwalą, a gwiazdki są dla ludzi, którzy oceniają źle i nie mają odwagi uzasadnić swojej oceny.
Tak jak jeden z polskich kabaretów powiedział, że "nie mamy księgi gości na stronie. Ci co nas lubią przyjdą pochwalić nas za kulisy, a księga gości byłaby dla ludzi, którzy nie mają odwagi by przyjść za kulisy i powiedzieć, że im się nie podobało".
Let It Be, Make love not war! Give peace a chance! War is over if you want it!
Konto usunięte
1 grudnia 2009 o 15:14
Zgłoś do moderacji
Ja takze ma wyrobione zdanie na ten temat i trzeba doprowadzic do tago aby wszelkie wstawianie gwiazdek bylo jawne. Pisalem juz o tym do ISing nie wiem jaki bedzie tego rezultat. Nie martwie sie o moje oceny, ale sa ludzie ktorzy robia naprawde fajna robote a maja pojedyncze gwiazdki. Poprostu sa zlosliwcy i tchorze.
1 grudnia 2009 o 15:18
Zgłoś do moderacji
zazdrość i jeszcze raz zazdrość tak myślę, że powinna być taka obcja coś a'la nk żeby widzieć kto nas podgląda, ocenia
😉
Wolna wola - wola wolności
Konto usunięte
angelka kobieta, 37
Warszawa/Sochaczew
Nagrań: 9, Postów: 107
1 grudnia 2009 o 15:20
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się z Wami w 100% jak najbardziej
😉 Ale niestety dzieci Neo są wszędzie nie tylko tutaj na ISING więc niestety trzeba się do nich przyzwyczaić.Ale oczywiscie nie wkładajmy wszystkich do jednego worka ponieważ jest wiele osób takich że jeżeli im się coś nie podoba to wyraża swoje zdanie.Tylko większosc z nas potem jest obrażona i wogole ponieważ nie jestesmy nauczeni krytyki...Ale to taka moja mała prywata.
angelka kobieta, 37
Warszawa/Sochaczew
Nagrań: 9, Postów: 107
1 grudnia 2009 o 15:21
Zgłoś do moderacji
Oczywiscie ja jestem za tym żeby była taka opcja widzenia tego kto nas ogląda i daje ocenki
😉
bodies kobieta, 28
Wrocław
Nagrań: 1, Postów: 284
1 grudnia 2009 o 15:22
Zgłoś do moderacji
mnie naj bardziej wkurzaja tacy ludzie co jaki mi się nie podoba ich
i skrytykuje to mszczą się!
Konto usunięte
1 grudnia 2009 o 15:22
Zgłoś do moderacji
Kto sie obraza lepiej uslyszec prawde i wiedziec co sie komu nie podoba, bo mozna w ten sposob cos poprawic. A tak dostajesz jedna gwiazdke i nie wiesz co czlowiek mial na mysli.
1 grudnia 2009 o 15:27
Zgłoś do moderacji
jak to nie wiesz co miał na mysli? - zaniżenie średniej
😉
Wolna wola - wola wolności
Konto usunięte
1 grudnia 2009 o 15:31
Zgłoś do moderacji
Wiesz osobiscie mnie to nie przeszkadza, ale jest sporo osob na tej stronie co robia fantastyczna robote i dostaja pojedyncze gwiazdki. Bez uzasadnienia jest to nie w porzadku i sam osobiscie pisalem do Ising zeby o zmienic. Wiec czym wiecej popiera to tym mamy wieksze szanse na zmiane.
Konto usunięte
Lublin
1 grudnia 2009 o 15:41
Zgłoś do moderacji
hehe... mi to też nie przeszkadza, ale widzę, że większość z was zwraca również na to uwagę
Let It Be, Make love not war! Give peace a chance! War is over if you want it!