eoppiotrek mężczyzna, 29
Opoczno
Nagrań: 0, Postów: 329
28 listopada 2009 o 16:00
Zgłoś do moderacji
lukaszseminara pisze:
tematyka jest wlasnie taka.. osmiolatka spiewa o ojcu alkocholiku i obwinia sie za to....
takze naprawde pomyslcie zanim wymyslicie projekty.. bo to nie jest piosenka przy ktorej mozna sie pobawic lecz jest to piosenka ktora daje do myslenia i trzeba ja zaspiewac z odpowiednimi emocjami... a nie tak na hop siup zeby bylo fajnie i zeby kolejny projekt byl gotowy.
Masz racje. Gdybym mógł to poprosiłbym nawet 100 osób o wzięcie udziału i wybrał 10 najlepszych ale nie uważasz że było by to chamskie?
Pozatym dlaczego uważasz że piosenka o Alkoholiźmie nie nadaje sie na projekt? Jak powiedziała "Taktaktak", alkoholizm jest powszechnym problemem który dotyka wiele rodzin. Myslisz że (szczególnie) obcokrajowcą którzy chcą obejrzeć nasz kraj podoba się grupka alkoholików pod sklepem którzy piją tani alkohol?
eoppiotrek mężczyzna, 29
Opoczno
Nagrań: 0, Postów: 329
28 listopada 2009 o 16:05
Zgłoś do moderacji
Ok, w takim razie tym razem was posłucham..
Close
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
28 listopada 2009 o 17:16
Zgłoś do moderacji
ja mam propozycję
😃 skoro chcesz tak bardzo zrobić projekt to zrób np z teksańskiego
😉)) albo still there for me vanessy i corbina... bardzo ładna piosenka
😉) jakby co zgłaszam się na ochotnika
😉)
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
28 listopada 2009 o 17:35
Zgłoś do moderacji
A tam, wszyscy się spotkają, nawalą i pośpiewają. To dopiero będzie projekt "nie pij tato"
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
adelia kobieta, 29
Wlkp.
Nagrań: 5, Postów: 349
29 listopada 2009 o 19:45
Zgłoś do moderacji
zgadzam się z lukaszseminara. to super piosenka o uczuciach, jednej małej dziewczynki, a tu ma ją śpiewać 10 osób ?