Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
zabawka2244 pisze:
Masz nadzieje, że ten portal stanie się płatny? A to dlaczego? Chciał byś płacić za jedną godzinę pobytu tutaj?
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
zero21 pisze:
UWAGA! UWAGA! Wszem i wobec oglaszam, ze ising oficjalnie sie stoczył. W sumie to było do przewidzenia. Jak można było wątpić, że dla założycieli Ising nie liczą się tylko pieniądze, no nie? Ach ta naiwność. Zwietrzyli interes i możliwość zgarnięcia kasy to czemu by tego nie wykorzystać? I nie chodzi tutaj o to, że nie chce wydawać pieniędzy na to, bo kilka razy wykupiłem PLUS'a ale co maja zrobić te 10-13 letnie dzieci? Maja błagać rodziców, żeby płacili? "Mamo proszę zapłać, bo chcę pośpiewać" Naprawdę gratuluje. I tylko czekać aż zaczniecie tracić, no teraz to mogę tak powiedziec, klientów, bo to wg. mnie jest raczej pewne. Pieprzona chęć zgarniecia dla siebie jak najwiecej
PS. Teraz możecie mnie zbanować. Tylko nie usuwajcie tematu, aż tak chyba nisko nie upadniecie.
MUZYKA? = ŻYCIE !
praetor pisze:
zabawka2244 pisze:Masz nadzieje, że ten portal stanie się płatny? A to dlaczego? Chciał byś płacić za jedną godzinę pobytu tutaj?
przecież wiele opcji jest darmowych, na godzinę zabawy z pewnością wystarczy
MUZYKA? = ŻYCIE !
zabawka2244 pisze:
Wspominasz o dzieciach, a niekórzy piszą że jest Ising dla dzieci. Co z tego? Jak tam i tak nie ma żadnego forum, wgl to stanął w miejscu Ising mini... Wszyscy się przenieśli tutaj.
Edytowano 8 lutego 2012 o 21:52.
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
nieudana pisze:
Na pewno nie wprowadzą opłat za korzystanie z portalu... Wystarczy, że pakiet "ising plus" jest płatny....
MUZYKA? = ŻYCIE !
nieudana pisze:
Na pewno nie wprowadzą opłat za korzystanie z portalu... Wystarczy, że pakiet "ising plus" jest płatny....
praetor pisze:
i to jest z pewnością cenna wskazówka dla twórców obu portali
- stworzenie forum to raczej nie problem, skuteczna moderacja i użytkownicy ising mini będą zadowoleni
zero21 pisze:
nieudana pisze:Na pewno nie wprowadzą opłat za korzystanie z portalu... Wystarczy, że pakiet "ising plus" jest płatny....
Racja, tylko, że przyjdzie taka chwila, że ten pakiet ising plus bedzie zawierał wszystko co jest w tej chwili darmowe.
![]()
Edytowano 8 lutego 2012 o 21:44.
zabawka2244 pisze:
nieudana pisze:Na pewno nie wprowadzą opłat za korzystanie z portalu... Wystarczy, że pakiet "ising plus" jest płatny....
Kaspo by się ucieszył jakby był jeszcze bardziej płatny.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
zabawka2244 pisze:nieudana pisze:Na pewno nie wprowadzą opłat za korzystanie z portalu... Wystarczy, że pakiet "ising plus" jest płatny....
Kaspo by się ucieszył jakby był jeszcze bardziej płatny.
Dokladniusio!
MUZYKA? = ŻYCIE !
zabawka2244 pisze:
Ta strona pomogła już nie jednemu dostać sie dalej ! I pomoze następnym !
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
zero21 pisze:
UWAGA! UWAGA! Wszem i wobec oglaszam, ze ising oficjalnie sie stoczył.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej