Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
zabawka2244 pisze:
Masz nadzieje, że ten portal stanie się płatny? A to dlaczego? Chciał byś płacić za jedną godzinę pobytu tutaj?
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
zero21 pisze:
UWAGA! UWAGA! Wszem i wobec oglaszam, ze ising oficjalnie sie stoczył. W sumie to było do przewidzenia. Jak można było wątpić, że dla założycieli Ising nie liczą się tylko pieniądze, no nie? Ach ta naiwność. Zwietrzyli interes i możliwość zgarnięcia kasy to czemu by tego nie wykorzystać? I nie chodzi tutaj o to, że nie chce wydawać pieniędzy na to, bo kilka razy wykupiłem PLUS'a ale co maja zrobić te 10-13 letnie dzieci? Maja błagać rodziców, żeby płacili? "Mamo proszę zapłać, bo chcę pośpiewać" Naprawdę gratuluje. I tylko czekać aż zaczniecie tracić, no teraz to mogę tak powiedziec, klientów, bo to wg. mnie jest raczej pewne. Pieprzona chęć zgarniecia dla siebie jak najwiecej🙂
PS. Teraz możecie mnie zbanować. Tylko nie usuwajcie tematu, aż tak chyba nisko nie upadniecie.
MUZYKA? = ŻYCIE !
praetor pisze:
zabawka2244 pisze:Masz nadzieje, że ten portal stanie się płatny? A to dlaczego? Chciał byś płacić za jedną godzinę pobytu tutaj?
przecież wiele opcji jest darmowych, na godzinę zabawy z pewnością wystarczy🙂
MUZYKA? = ŻYCIE !
zabawka2244 pisze:
Wspominasz o dzieciach, a niekórzy piszą że jest Ising dla dzieci. Co z tego? Jak tam i tak nie ma żadnego forum, wgl to stanął w miejscu Ising mini... Wszyscy się przenieśli tutaj.
Edytowano 8 lutego 2012 o 21:52.
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
nieudana pisze:
Na pewno nie wprowadzą opłat za korzystanie z portalu... Wystarczy, że pakiet "ising plus" jest płatny....
MUZYKA? = ŻYCIE !
nieudana pisze:
Na pewno nie wprowadzą opłat za korzystanie z portalu... Wystarczy, że pakiet "ising plus" jest płatny....
praetor pisze:
i to jest z pewnością cenna wskazówka dla twórców obu portali
- stworzenie forum to raczej nie problem, skuteczna moderacja i użytkownicy ising mini będą zadowoleni🙂
zero21 pisze:
nieudana pisze:Na pewno nie wprowadzą opłat za korzystanie z portalu... Wystarczy, że pakiet "ising plus" jest płatny....
Racja, tylko, że przyjdzie taka chwila, że ten pakiet ising plus bedzie zawierał wszystko co jest w tej chwili darmowe.
Edytowano 8 lutego 2012 o 21:44.
zabawka2244 pisze:
nieudana pisze:Na pewno nie wprowadzą opłat za korzystanie z portalu... Wystarczy, że pakiet "ising plus" jest płatny....
Kaspo by się ucieszył jakby był jeszcze bardziej płatny.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
zabawka2244 pisze:nieudana pisze:Na pewno nie wprowadzą opłat za korzystanie z portalu... Wystarczy, że pakiet "ising plus" jest płatny....
Kaspo by się ucieszył jakby był jeszcze bardziej płatny.
Dokladniusio!❤
MUZYKA? = ŻYCIE !
zabawka2244 pisze:
Ta strona pomogła już nie jednemu dostać sie dalej ! I pomoze następnym !
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
zero21 pisze:
UWAGA! UWAGA! Wszem i wobec oglaszam, ze ising oficjalnie sie stoczył.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Lady Gaga w elektryzującym „Abracadabra”, klasyka hip-hopu „Gangsta’s Paradise” Coolio, refleksyjne „Po co wolność” Kultu i pełne pasji „Ti amo” Umberta Tozziego. Który wybierasz? ud83cudfb6ud83dudd25
Zobacz więcej