zero21 mężczyzna, 31
Nagrań: 3, Postów: 19
8 lutego 2012 o 20:35
Zgłoś do moderacji
UWAGA! UWAGA! Wszem i wobec oglaszam, ze ising oficjalnie sie stoczył. W sumie to było do przewidzenia. Jak można było wątpić, że dla założycieli Ising nie liczą się tylko pieniądze, no nie? Ach ta naiwność. Zwietrzyli interes i możliwość zgarnięcia kasy to czemu by tego nie wykorzystać? I nie chodzi tutaj o to, że nie chce wydawać pieniędzy na to, bo kilka razy wykupiłem PLUS'a ale co maja zrobić te 10-13 letnie dzieci? Maja błagać rodziców, żeby płacili? "Mamo proszę zapłać, bo chcę pośpiewać" Naprawdę gratuluje. I tylko czekać aż zaczniecie tracić, no teraz to mogę tak powiedziec, klientów, bo to wg. mnie jest raczej pewne. Pieprzona chęć zgarniecia dla siebie jak najwiecej
🙂
PS. Teraz możecie mnie zbanować. Tylko nie usuwajcie tematu, aż tak chyba nisko nie upadniecie.
Edytowano 8 lutego 2012 o 20:41.
8 lutego 2012 o 20:39
Zgłoś do moderacji
chyba Cię coś pogięło? prawda?
😛
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
8 lutego 2012 o 20:45
Zgłoś do moderacji
Dziendobry. Dzieci maja pojsc na ising mini, ot co. Nie masz kasy, nie jedziesz
😃
Bardzo mnie cieszy to co zrobili admini. Mam nadzieje, ze w ogole portal stanie sie platny.
I takie tepoglowy jak Ty, ktore nie widza jak sie swiat kreci, pojda sobie do jakiegos elvisa czy gdzies tam
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
8 lutego 2012 o 20:46
Zgłoś do moderacji
Kaspuś, ale są tutaj niedzieci, które jeszcze nie pracują.. I co?
zero21 mężczyzna, 31
Nagrań: 3, Postów: 19
8 lutego 2012 o 20:47
Zgłoś do moderacji
@up na przykład
🙂
Tepoglowy? Nie rozmawiasz z ojcem
🙂 Nigdzie Cie nie obraziłem wiec prosze zachowaj puste komentarze dla siebie
🙂 Napisałem, że nie chodzi o mnie? Więc polecam wziąć lekcje nauki czytania ze zrozumieniem, bo jak na taki wiek robisz to bardzo nieudolnie
🙂
Edytowano 8 lutego 2012 o 20:50.
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
8 lutego 2012 o 20:47
Zgłoś do moderacji
nieudana pisze:
Kaspuś, ale są tutaj niedzieci, które jeszcze nie pracują.. I co?
Niech wysuplaja z kieszonkowego, jak chca miec cos porzadnego, ot co
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
8 lutego 2012 o 20:48
Zgłoś do moderacji
Phiii..;> A jak nie dostają kieszonkowego?;>
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
8 lutego 2012 o 20:51
Zgłoś do moderacji
zero21 pisze:
Tepoglowy? Nie rozmawiasz z ojcem🙂 Nigdzie Cie nie obraziłem wiec prosze zachowaj puste komentarze dla siebie🙂
Pusto to trzeba miec pod sufitem, zeby nie wiedziec, ze utrzymanie czegos moze kosztowac.
P.S. Apropo obrazania mego rodziciela - Twoja stara pierze w rzece xD
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
8 lutego 2012 o 20:51
Zgłoś do moderacji
nieudana pisze:
Phiii..;> A jak nie dostają kieszonkowego?;>
To czekaja 14 dni
🙂
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
8 lutego 2012 o 20:55
Zgłoś do moderacji
Przeciez nie zablokowali piosenek, moga sobie spiewać.
Admini też muszą utrzymać jakoś portal,wszystko kosztuje
nie wszystko złoto co się świeci...
pit93 mężczyzna, 31
Gdańsk
Nagrań: 433, Postów: 132
8 lutego 2012 o 20:58
Zgłoś do moderacji
To mimo wszystko mają kilkaset innych darmowych piosenek do śpiewania. Czy na prawdę te 5 nowych kawałków będzie przyczynkiem depresji większości isingowiczów, którzy pakietu nie wykupili? Już oczywiście nie wspomnę o tym, że przecież te nagrania i tak będą za dwa tygodnie. Więc ja na prawdę nie mam pojęcia o co jest ta spina... Kiedyś nie było żadnych ising plusów i ludzie sie nie skarżyli, bo liczyło się to, że można sobie pośpiewac. Admini dbają o to, żeby nie było tutaj nudno, a my w zamian szczekamy jak psy na łańcuchu. (Chyba że Jorki, te stworznia szczekają nawet podczas jedzenia i snu...)
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
8 lutego 2012 o 20:58
Zgłoś do moderacji
pit93 mężczyzna, 31
Gdańsk
8 lutego 2012 o 20:59
Zgłoś do moderacji
To oczywiście był komentarz do...
"Phiii..;> A jak nie dostają kieszonkowego?;>"
Zgadzam się z 888888
pit93 mężczyzna, 31
Gdańsk
8 lutego 2012 o 21:00
Zgłoś do moderacji
U mnie w szkole w takiej sytuacji krzyknelibyśmy jednogłośnie...
kaspo, zero21 - BIJCIE SIĘ !!!
praetor mężczyzna, 47
Nagrań: 0, Postów: 212
8 lutego 2012 o 21:01
Zgłoś do moderacji
Myślę, że wątek z pewnością nie zostanie usunięty jeśli dyskusja będzie toczyła się na poziomie i na temat
nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią,że "ising się stoczył" - portal jak najbardziej cały czas się rozwija i dba o swoich użytkowników
🙂
zero21 pisze:
I tylko czekać aż zaczniecie tracić, no teraz to mogę tak powiedziec, klientów, bo to wg. mnie jest raczej pewne.
"klient jest odpowiedzialny za przychody firmy" więc klientów (czyt. użytkowników kupujących usługę) portal nie straci
straci raczej tzw "kleszcze"-(użytkowników żerujących na portalu a nie oferujących nic w zamian)
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran