natala13170 kobieta, 28
Katowice
Nagrań: 75, Postów: 196
6 sierpnia 2013 o 16:03
Zgłoś do moderacji
U mnie z wszystkich ochotników dobierają po 2 osoby zazwyczaj jeśli ktoś nie zaczyna od ,,podstawówki" ... czyli np. na 40 ochotników przechodzi 2... i zostaje ,,uczniem" danej szkoły muzycznej..
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3
edi01 kobieta, 23
Nagrań: 5, Postów: 75
20 sierpnia 2013 o 12:03
Zgłoś do moderacji
888888 pisze:
mcjustyna pisze:z tego co wiem to egzamin wstępny 😛
no raczej😃
musza sprawdzić umiejętności 😃
To prawda. Ja chodzę do szkoły muzycznej.
"Kto czyta książki, żyje podwójnie"
mamala kobieta, 23
Nagrań: 0, Postów: 5
4 września 2013 o 19:25
Zgłoś do moderacji
Ja chodzę do muzycznej. Są kryteria. Trzeba śpiewać w miarę czysto, mieć dobrze wykształcony słuch i oczywiście przejść egzaminy wstępne. Na wybrany instrument są inne rodzaje zadań na egzaminach. Np. ja musiałam zaśpiewać jakąś piosenkę, wyklaskać tak samo jak oni, powtórzyć na la la melodyjkę itp.
mamala
13 marca 2014 o 10:59
Zgłoś do moderacji
Ja uczęszczam do szkoły muzycznej YAMAHA w Rzeszowie już jeden rok, uczę się gry na gitarze, jestem bardzo zadowolony, że wybrałem tą szkołę bo wiem, że się czegoś nauczę a po jej zakończeniu dostanę dyplom I stopnia co będzie oznaczało, że umiem grać dobrze na gitarze i opanowałem nuty. Każdemu mogę polecić tą szkolę ponieważ atmosfera jest w niej na prawdę bardzo fajna, jakby ktoś chciał się dowiedzieć czegoś więcej to wejdźcie na stronę [url=http://www.muzyka-yamaha.pl/]muzyka-yamaha.pl[/url]