kaklu2 kobieta, 52
Nagrań: 26, Postów: 2
18 listopada 2009 o 11:31
Zgłoś do moderacji
Witam! Słuchajcie isingowicze,jest między nami osoba ,która jest profesjonalistą w dziedzinie śpiewu. Bardzo chętnie udzielał by wirtualnych porad isingowiczom co do nagranych przez nich piosenek. Zapewniam, ze zna się na tym , i słynie z pięknej barwy glosu jak i przepięknie wykonywanych utworów. Czy już wiecie o kim mówię? Chodzi oczywiście o Najsela !
Jeśli nie słuchaliście nigdy Jego nagrań,to bardzo polecam ,a przekonacie się sami z kim mamy do czynienia!
Piszcie ,co sądzicie o tym aby ising pozwolił Najselowi pomagać nam, większości amatorom w nagrywaniu piosenek, by wskazywał błędy i kierował na odpowiednią drogę. Pozdrawiam i mam nadzieję ,że to dobry pomysł?!
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
18 listopada 2009 o 11:38
Zgłoś do moderacji
jestem jak najbardziej za, tym bardziej, że jestem jedną z osób, którym takie porady są niezbędne
🙂
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
18 listopada 2009 o 11:39
Zgłoś do moderacji
Nie rozumiem co chcesz zmienić? Przecież każdy może napisać do Najsela z prośbą o pomoc, po co rozdawać "etaty"? Rozumiem ideę ale czy trzeba od razu wszystko formalizować ?
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
18 listopada 2009 o 11:40
Zgłoś do moderacji
PS. Co ma barwa do porad? Nie widziałem żeby Zapendoska śpiewała
😉
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
kaklu2 kobieta, 52
Nagrań: 26, Postów: 2
18 listopada 2009 o 13:34
Zgłoś do moderacji
Chodzi o to żeby ktoś mógł pomóc ,poradzić co robi źle. Nie każdy wie jakie popełnia błędy,a może by chciał je znać.Słuchając niektórych nagrań widać że ktoś się stara ale mu to nie wychodzi. Pisząc o barwie głosu chciałam tylko zaprezentować osobę naprawde utalentowaną.A co do Zapendowskiej to chyba każdy wie ,jakie ona ma wymagania. To tyle .Dzięki za zainteresowanie tematem.Pozdrawiam.
monster mężczyzna, 35
Szczecin
Nagrań: 17, Postów: 539
18 listopada 2009 o 13:37
Zgłoś do moderacji
jestem za ale post z informacja jest conajmniej dziwny, wysy665 masz racje
,,Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej
By z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce "
atyde kobieta, 39
Gorzów Wlkp.
Nagrań: 57, Postów: 186
18 listopada 2009 o 13:39
Zgłoś do moderacji
Ja z wielką przyjemnością skorzystałabym z rad jakich by mi udzielił.
Popieram pomysł
🙂
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
hinduska kobieta, 30
Nagrań: 6, Postów: 58
18 listopada 2009 o 13:41
Zgłoś do moderacji
Jestem za. Czasami rady w sprawie śpiewania są bardzo potrzebne
😉
Konto usunięte
18 listopada 2009 o 14:00
Zgłoś do moderacji
Ciekawe co na to sam "Najsela" jak dostanie z 500 wiadomosci z pomoca to sam zrezygnuje. Moja rada jest krotka Spiewac , Spiewac , Spiewac. a nie marnowac czas na forum. Jest wielu co maja po 5 piosenek w swoim dorobku a ponad 400 postow na forum. Jest to mijanie sie z celem tej strony. Mozna sobie podyskutowac itp ale trzeba cos zaspiewac. Sugeruje spiewanie piosenek z roznych stylow tak aby ocenic w czym sie czujemy najlepiej i wtedy analizowanie tego co mozna by poprawic we wlasnym glosie. Nie da sie nauczyc kogos spiewac piszac na forum. Pozdrawiam
evelka88 kobieta, 36
Nagrań: 44, Postów: 6549
19 listopada 2009 o 14:17
Zgłoś do moderacji
wysy665 pisze:
Nie rozumiem co chcesz zmienić? Przecież każdy może napisać do Najsela z prośbą o pomoc, po co rozdawać "etaty"? Rozumiem ideę ale czy trzeba od razu wszystko formalizować ?
zgodzę się z wysym
zresztą pod każdym nagraniem macie opinie użytkowników i niektórzy piszą co jest źle, co można by poprawić
🙂
a jeśli komuś potrzebna porada to może napisać sam
🙂
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
kiru kobieta, 29
Gdańsk
Nagrań: 38, Postów: 262
19 listopada 2009 o 14:21
Zgłoś do moderacji
evelka88 pisze:
wysy665 pisze:Nie rozumiem co chcesz zmienić? Przecież każdy może napisać do Najsela z prośbą o pomoc, po co rozdawać "etaty"? Rozumiem ideę ale czy trzeba od razu wszystko formalizować ?
zgodzę się z wysym
zresztą pod każdym nagraniem macie opinie użytkowników i niektórzy piszą co jest źle, co można by poprawić 🙂
a jeśli komuś potrzebna porada to może napisać sam 🙂
zgadzam się z wami
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
19 listopada 2009 o 14:32
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
Ciekawe co na to sam "Najsela" jak dostanie z 500 wiadomosci z pomoca to sam zrezygnuje. Moja rada jest krotka Spiewac , Spiewac , Spiewac. a nie marnowac czas na forum. Jest wielu co maja po 5 piosenek w swoim dorobku a ponad 400 postow na forum. Jest to mijanie sie z celem tej strony. Mozna sobie podyskutowac itp ale trzeba cos zaspiewac. Sugeruje spiewanie piosenek z roznych stylow tak aby ocenic w czym sie czujemy najlepiej i wtedy analizowanie tego co mozna by poprawic we wlasnym glosie. Nie da sie nauczyc kogos spiewac piszac na forum. Pozdrawiam
Czuję że mówisz o mnie
😃
Ale przecież można sobie porozmawiac z innymi, szczególnie ze łączy nas miłość do muzyki i śpiewania, a tutaj są bardzo sympatyczni ludzie wiec nie rozumiem Twojego przesłania... Przecież nie można tylko ciągle nagrywać : Jak będę miała wenę zeby cos nagrać to nagram a jak chce sobie porozmawiac z kimś na forum to rozmawiam i to że dużo piszę i wszędzie mnie pełno nie uważam za coś złego czy jak to nazwałeś mijanie się z celem
😉 pozdrawiam Cię Filipie
🙂
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Konto usunięte
21 listopada 2009 o 13:37
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
Czuję że mówisz o mnie 😃Ale przecież można sobie porozmawiac z innymi, szczególnie ze łączy nas miłość do muzyki i śpiewania, a tutaj są bardzo sympatyczni ludzie wiec nie rozumiem Twojego przesłania... Przecież nie można tylko ciągle nagrywać : Jak będę miała wenę zeby cos nagrać to nagram a jak chce sobie porozmawiac z kimś na forum to rozmawiam i to że dużo piszę i wszędzie mnie pełno nie uważam za coś złego czy jak to nazwałeś mijanie się z celem 😉 pozdrawiam Cię Filipie 🙂
NIe to nie o tobie, aczkolwiek fajnie spiewasz wiec zamiast przejmowac sie moja wypowiedzia to bys cos nagrala. Wtedy twoje przeslanie o tym ze spiewanie jest wszystkim mialo by sensowne uzasadnienie. Ja rozumiem ze pisanie na forum to sposob bycia, ale jezeli wiekszosc uzytkownikow przesiadzie sie na forum zamiast spiewac to strona upadnie naturalana smiercia, niestety. Nie mialam na celu nikobo urazic tylko zmotywowac do wiekszej aktywnosci przed mikrofonem.
Ok taktaktak?