Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anitabednaruk pisze:
A tak w ogóle to mi się nic w życiu nie udaje bo jako dziecko stłukłam lusterko. Cztery razy.
nie wszystko złoto co się świeci...
tomdzek pisze:
ja jak byłem jeszcze młodszy niż teraz, wbiegałem na pęknięcia w ulicach i chodnikach w nadziei że będzie trzęsienie ziemi i też mam pecha
anitabednaruk pisze:
Aaa! To na Haiti to Twoja sprawka!
13nastka
13nastka pisze:
Wypowiadam wojnę "łańcuszkowiczom"! Proszę, dołączcie do mnie. Blokujcie na swoich kontach i zgłaszajcie do admina loginy osób, których uczestnictwo tutaj polega na rozsyłaniu tych wszystkich bzdur. Im szybciej to będzie zrobione tym mniej będą mieli czasu na takie "popisy".Niech nie zaśmiecają tego portalu !
anitabednaruk pisze:
JEDYNE co można zrobić tak naprawdę to skrzętne korzystanie z uroków czarnej listy i nie przyjmowanie zaproszeń od kogo popadnie 🙂 Więc, jakby to delikatnie ująć, łańcuszki macie na własne życzenie 🙂
Bo administracja nic z tym dotąd nie zrobiła i nie zrobi, bo niby dlaczego miałaby? 🙂
Edytowano 17 czerwca 2012 o 15:09.
13nastka
olguska pisze:
13nastka pisze:Wypowiadam wojnę "łańcuszkowiczom"! Proszę, dołączcie do mnie. Blokujcie na swoich kontach i zgłaszajcie do admina loginy osób, których uczestnictwo tutaj polega na rozsyłaniu tych wszystkich bzdur. Im szybciej to będzie zrobione tym mniej będą mieli czasu na takie "popisy".Niech nie zaśmiecają tego portalu !
Zgadzam się z Tobą. Musimy coś z tym zrobić - pamiętajcie; razem możemy więcej.
13nastka
13nastka pisze:
anitabednaruk pisze:JEDYNE co można zrobić tak naprawdę to skrzętne korzystanie z uroków czarnej listy i nie przyjmowanie zaproszeń od kogo popadnie 🙂 Więc, jakby to delikatnie ująć, łańcuszki macie na własne życzenie 🙂
Bo administracja nic z tym dotąd nie zrobiła i nie zrobi, bo niby dlaczego miałaby? 🙂
Choćby dlatego, że regulamin wyrażnie określa do czego służy ten portal. A treść tych łańcuszków kończy się szantażem emocjonalnym, czy jak kto woli pogróżkami. Ja jednak wierzę, że są jeszcze na tym portalu ludzie aktywni, żyjący pozytywniei chcący coś dobrego zrobić 🙂
Poza tym... domyślam się, że nie jest łatwo dwóm adminom... z tak dużą liczbą uczestników, którzy czasami "zawracają im głowę" sprawami, które nie leżą w ich kompetencji. Jednak uważam, że warto jest próbować cokolwiek zrobić. Niż siedzieć z założonymi rękami. Tak się zastanawiam nad sensem blokowania konta kogoś, kto do mnie "to" przesyła. Myślę, że wtedy ma sens, jeżeli ten ktoś nie ma żadnych nagrań, bo może to ewentualnie wskazywać na to, że właśnie on czy ona to zaczyna i że lubi zabawę w rozsyłanie spamów. Natomiast pozostali, to wystraszone dzieciaki, które boją się konsekwencji nie puszczenia łańcuszka w dalszą drogę. W tym przypadku blokowanie ich konta lub zgłaszanie do admina, chyba rzeczywiście mija się z celem. Mimo to ważne jest jednak aby się sprzeciwiać tego typu treściom- ja nie pozostanę na to obojętna.Może inni też....Myślę, że ten temat trzeba nagłaśniać, żeby dzieci wiedziały jak reagować na takie "życzliwe proroctwa" - żeby umiały się sprzeciwić a nie potulnie ulegać zastraszeniu. Tak więc podsumowując- znalazłam w bzdurach wątek wychowawczy . Dzieci i bardziej lub mniej dojrzała młodzież - nie dajcie się strachom i nie rozsyłajcie spamów, tym bardziej tych z "życzliwymi proroctwami"! W ten sposób wyrazicie swój sprzeciw, przeciwko takiemu traktowaniu.
13nastka
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej