robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
1 stycznia 2012 o 22:41
Zgłoś do moderacji
O Boże, wrzucić takie osoby na czarną listę i koniec Waszych irytacji nastanie
😃
Można też przecież wejść w edycję profilu i w prywatnościach ustawić, że komentarze będą mogli pisać tylko znajomi
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
svvistak mężczyzna, 67
Toruń
Nagrań: 45, Postów: 16
6 stycznia 2012 o 19:50
Zgłoś do moderacji
Ja takie łańcuszki przerywam i nie rozsyłam dalej a tych co piszą to do mnie oddaję w ręce administratorów. Bardzo dawno temu bywało tak że ktoś przysyłał kartkę pocztową (jest to kartka wysłana poprzez pocztę) i pisał że jesli nie roześlesz do 10 20 30 osób to zginiesz śmiercią tragiczną. Nigdy dalej nie rozsyłałem takich głupot i dzisiaj mam 54 lata w zdrowiu, szczęściu i jest przy mnie najcudowniejsza kobieta z tego świata. Przerywajcie te łańcuchy a nadawców do moderatora i jazda z iSingu. Zmieniłem podpis ale to ja SVVISTAK.
ZWIJACZ najlepszy na ŚWIECIE
6 stycznia 2012 o 20:20
Zgłoś do moderacji
Tylko czemu " ekipa iSing " się tym nie interesuje .
Dobraa na profilu niech sobie wklejają , idzie to usunąć , ale nie pod piosenkami . : /
I ♥ rock !
11 stycznia 2012 o 00:36
Zgłoś do moderacji
Łukasz, to ja na Twoim miejscu bym nie wysyłał bo to najlepsza smierc chyba;D
Konto usunięte
11 stycznia 2012 o 05:05
Zgłoś do moderacji
Ja na waszym miejscu bym to wysyłała... Bo wiecie, żarty żartami, ale Halina z Poznania wpadła pod tramwaj ... Ja wczoraj złamałam paznokcia i jestem pewna, że to dlatego, że rozesłałam łańcuszek tylko do 8 osób zamiast do 10 :-/
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
11 stycznia 2012 o 10:03
Zgłoś do moderacji
svvistak pisze:
Bardzo dawno temu bywało tak że ktoś przysyłał kartkę pocztową (jest to kartka wysłana poprzez pocztę).
Jak żyje 22 rok na tym świecie tak nigdy nie wiedziałam co to jest ta tajemnicza kartka pocztowa!
😃 ale już wiem! dziękuje
😃 czuje się bardziej spełniona
a co do łańcuszka - dzieciom się nie dziwie, że mogą mieć stracha.. ja się dorosłym dziwie ;o
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
11 stycznia 2012 o 14:39
Zgłoś do moderacji
Jaaa dostałam taka kartkę....ale że leniwa jestem i na znaczki mi szkoda było,to nie poslalam dalej. Minęło już wiele lat,a ja niestety nadal żyję
😃
nie wszystko złoto co się świeci...
tomdzek mężczyzna, 27
Garwolin
Nagrań: 0, Postów: 1257
11 stycznia 2012 o 16:08
Zgłoś do moderacji
nie wysłałem.
mam na semestr 3 z biologii a miałem ambicje na 5
..naprawdę.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?