Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
redzia1 pisze:Nie każdy ma talent do śpiewania a chce nagrać sobie piosenkę z funkcją plus i niestety jest płatna! Każdy z nas powinien mieć do niej dostęp bez płacenia i móc swobodnie nagrywać swoje kompozycje.
A ja bym chcial zeby byla drozsza, bo nie byloby polowy uzytkownikow 😃
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
praetor pisze:
kaspo pisze:redzia1 pisze:Nie każdy ma talent do śpiewania a chce nagrać sobie piosenkę z funkcją plus i niestety jest płatna! Każdy z nas powinien mieć do niej dostęp bez płacenia i móc swobodnie nagrywać swoje kompozycje.
A ja bym chcial zeby byla drozsza, bo nie byloby polowy uzytkownikow 😃
ZŁY KLAUN
Ma za mało cierpliwości na poważną dyskusję i często przerywa naprawdę użyteczne wymiany myśli między bojownikami najmniej odpowiednimi postami. Bardzo szybko potrafi wrzucić dowcip lub śmieszny komentarz, jednak zawsze jest to coś "z haczykiem". Ów "haczyk" objawia się tym, że obiektem dowcipu z reguły jest jakiś inny bojownik, najczęściej słabszy niż ZŁY KLAUN. Jednak kiedy ZŁY KLAUN natrafi na naprawdę potężnego bojownika, podkula ogon i ucieka z pola walki twierdząc, że wszystkim brakuje poczucia humoru.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
http://komar106.wrzuta.pl/
komar106 pisze:
to co Kaspo?? następny duet jaki nagrywamy to Komar & zły klaun😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
xbakusdaniox pisze:
Dlaczego funkcja Plus jest płatna?
Funkcja Plus jest płatna ponieważ nie jest darmowa 😃
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
praetor pisze:
xbakusdaniox pisze😃laczego funkcja Plus jest płatna?
Funkcja Plus jest płatna ponieważ nie jest darmowa 😃
ROTTWEILEREK
Jest niezdarny, raczej niewygadany, za mało wytrwały w atakach, ale każdy kto go spotka wie, że pewnego dnia wyrośnie on na MIĘŚNIAKA. WSKAZÓWKA: okazując cierpliwość i przychylność temu szczeniaczkowi, bojownik może za jakiś czas zyskać wielkiego i potężnego sojusznika.
nieudana pisze:
Kaspo, a wiesz, ze zawsze lubiłam klaunów... BIĆ?! ]:->
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu do naszego katalogu ponowie dodajemy aż sześć nowości – od włoskich klasyków po energetyczne hity! 🎶🔥
Zobacz więcej