Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Ja też chce dużo rzeczy, Piotrze spełnisz mi je?😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Zapewne wygrałeś w jednym z konkursów prowadzonych przez ekipę i jeszcze śmiałeś żądać niemożliwego od portalu, wstyd...
piotrek10020 pisze:
A ja myślę że ta osoba weszła na stronę i wszystkie nagrania były zablokowane więc napisała że chce nagrywać a nie może za darmo więc chce premium a nie pofatygowała się przeczytać mój temat że nikt wtedy nie mógł nagrywać . Bo o 12 dopiero naprawili a temat jest napisany podczas tej awarji o 10:58 więc napewno o to jej chodziło tylko żle to sformułowała .
PS : Dokładnie jeszcze raz przeczytałem pierwszy post i jednak tej osobie chodzi wnioskując po ostatnim zdaniu że chce nagrywać swoje kompozycje czyli z tego wynika że chce nie jako funkcję moja piosenka za darmo jeśli dobrze rozumiem .
anitabednaruk pisze:
piotrek10020 pisze:A ja myślę że ta osoba weszła na stronę i wszystkie nagrania były zablokowane więc napisała że chce nagrywać a nie może za darmo więc chce premium a nie pofatygowała się przeczytać mój temat że nikt wtedy nie mógł nagrywać . Bo o 12 dopiero naprawili a temat jest napisany podczas tej awarji o 10:58 więc napewno o to jej chodziło tylko żle to sformułowała .
PS : Dokładnie jeszcze raz przeczytałem pierwszy post i jednak tej osobie chodzi wnioskując po ostatnim zdaniu że chce nagrywać swoje kompozycje czyli z tego wynika że chce nie jako funkcję moja piosenka za darmo jeśli dobrze rozumiem .
Piotruuuuś... a dlaczego my się mamy domyślać "co autor miał na myśli"??? Bo "na pewno jej nie chodziło o to, co napisała"... Napisała, że funkcja ISING PLUS powinna być darmowa, więc chodziło jej o funkcję ISING PLUS, a nie jakieś domniemywane przez Ciebie nagrywanie w ogóle.
PS: czytanie między wierszami oraz ze zrozumieniem mam opanowane na 6+, ale, niestety, z dorabiania ideologii do czyjejś głupoty to już Ty byłeś prymusem, nie ja :-/
anitabednaruk pisze:
Piotrek, zakładając, że pisząc "swoje kompozycje" ma na myśli faktycznie swoje kompozycje, to i tak nie zmienia faktu, że aby je nagrywać powinna wykupić funkcję moja piosenka, która również jest płatna😃
anitabednaruk pisze:
Piotrek, wnioskuję, że nie umiesz się zdecydować, co o tym sądzić...? Skoro piszesz dwie skrajne rzeczy w jednym poście?🙂
redzia1 pisze:
Nie każdy ma talent do śpiewania a chce nagrać sobie piosenkę z funkcją plus i niestety jest płatna! Każdy z nas powinien mieć do niej dostęp bez płacenia i móc swobodnie nagrywać swoje kompozycje.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu do naszego katalogu ponowie dodajemy aż sześć nowości – od włoskich klasyków po energetyczne hity! 🎶🔥
Zobacz więcej