Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
anitabednaruk pisze:Wiśnia, pokazuję Ci tylko dwie osoby w podobnym wieku o skrajnie różnych osobowościach.. i obydwie mają mniej więcej taką samą popularność... 🙂 zeby Ci pokazać, że można nie wygłupiać się, ale na osobowość roku zasłużyć..
Zasłużyć, a zdobyć głosy ludzi, to dwie zupełnie różne sprawy. Jeśli chcesz, to może zrób jakieś ordery Anity Be. i wręczaj je ludziom, których Ty doceniasz.
ragazzo occhi cielo.
wisienka29 pisze:
Tak Bocinie 🙂 OSOBOWOŚĆ ISINGOWA - nie ma bez niej isinga (wg mnie)
bocin pisze:
wisienka29 pisze:Tak Bocinie 🙂 OSOBOWOŚĆ ISINGOWA - nie ma bez niej isinga (wg mnie)
No to w takim razie wszystko zaczyna być dla mnie przejrzyste. 🙂
Czy zauważyliście może, że w ostatnim czasie nie spędzałem zbyt wiele czasu na iSingu? W ostatnim czasie, kiedy to... atmosfera się spsuła (i takie tam)... ;>
Jeszcze nie wiem do końca, co to znaczy, ale wiem, że coś znaczy! 😃
wisienka29 pisze:
bocin pisze:wisienka29 pisze:Tak Bocinie 🙂 OSOBOWOŚĆ ISINGOWA - nie ma bez niej isinga (wg mnie)
Czy zauważyliście może, że w ostatnim czasie nie spędzałem zbyt wiele czasu na iSingu? W ostatnim czasie, kiedy to... atmosfera się spsuła (i takie tam)... ;>
tak BOCINIE 🙁🙁 zrób znów stary ising 🙁🙁
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
bartekmiszk pisze:
wisienka29 pisze:bocin pisze:wisienka29 pisze:Tak Bocinie 🙂 OSOBOWOŚĆ ISINGOWA - nie ma bez niej isinga (wg mnie)
tak BOCINIE 🙁🙁 zrób znów stary ising 🙁🙁
Wisienka? kiedy idziemy na Warszawskie karaoke!?
pannaanna pisze:
http://demotywatory.pl/2919083/Za-kazdym-nickiem-kryje-sie-imie.
A to tak odnośnie dyskusji.
Dobrej nocy. 🙂
hoona pisze:
pannaanna pisze:http://demotywatory.pl/2919083/Za-kazdym-nickiem-kryje-sie-imie.
A to tak odnośnie dyskusji.
Dobrej nocy. 🙂
Taaa.. do tego trzeba miec wpierw szacunek do samego siebie i prawidlowe poczucie wlasnej wartosci..
Brak wtedy checi, powodow, i motywacji, aby jezdzic po innych..
Byl kiedys taki rysunek.. czlowieczek niskiego wzrostu powalal innych, aby deptajac po nich [tworzac schodki] wzniesc sie wyzej. Rzeczywiscie.. obrazowy.
hoona pisze:
Byl kiedys taki rysunek.. czlowieczek niskiego wzrostu powalal innych, aby deptajac po nich [tworzac schodki] wzniesc sie wyzej. Rzeczywiscie.. obrazowy.
bocin pisze:
hoona pisze:Byl kiedys taki rysunek.. czlowieczek niskiego wzrostu powalal innych, aby deptajac po nich [tworzac schodki] wzniesc sie wyzej. Rzeczywiscie.. obrazowy.
Ja bym narysował inny. Tłum ludzi - jeden człowiek wchodzi na drugiego (każdy chce być jak najwyżej), a naprzeciw jeden samotny, unoszący się nad ziemią.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej