Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anitabednaruk pisze:
Bo nazywam Wiśnia rzecz po imieniu? Że Danka robi z siebie idiotkę publicznie?
anitabednaruk pisze:
OSOBOWOŚĆ oznacza charyzmę, oznacza to, że ludzie nie znają Cię, a chcą Ciebie oglądać, widzieć, słuchać... a nie, że potrafisz zrobić z siebie idiotę na wizji i udawać, że się tym nie przejmujesz bo "jestes taka krejzi".
wisienka29 pisze:
anitabednaruk pisze:Bo nazywam Wiśnia rzecz po imieniu? Że Danka robi z siebie idiotkę publicznie?
jeżeliby ludzie Danki nie lubili to by raczej nie głosowali prawda??? ja szanuję Danusię za jej podejście do życia, optymizm 🙂 i chciałabym być taką zaje......stą babcią 🙂🙂
anitabednaruk pisze:
wisienka29 pisze:anitabednaruk pisze:Bo nazywam Wiśnia rzecz po imieniu? Że Danka robi z siebie idiotkę publicznie?
jeżeliby ludzie Danki nie lubili to by raczej nie głosowali prawda??? ja szanuję Danusię za jej podejście do życia, optymizm 🙂 i chciałabym być taką zaje......stą babcią 🙂🙂
Optymizm... Wiesz kto jest największym optymistą na portalu? Ajrin. Bo mimo cholernie ciężkiej sytuacji uśmiecha się i wierzy w ludzi i ich dobre serca. I to ona zasługuje na nagrodę za osobowość.
lokam pisze:
podobnie jak wokalista roku .. czy inne kategorie
może zmienić nazwe konkursy lub kategorie..
"kto mnie najbardziej lubi"..
lub wokalistka mająca dużo znajomych"
"wokalista mający spore poparcie" czy coś ?
bocin pisze:
Albo jednak już chyba wiem co to jest ta osobowość... bez pytania wujka. 😛
Czym bardziej odbiegasz od modelu standardowego człowieka, tym bardziej unikalną masz osobowość. 😃
Tak? Tak? Tak? 🙂
Powiedzcie, że tak. 🙁
anitabednaruk pisze:
Wiśnia, pokazuję Ci tylko dwie osoby w podobnym wieku o skrajnie różnych osobowościach.. i obydwie mają mniej więcej taką samą popularność... 🙂 zeby Ci pokazać, że można nie wygłupiać się, ale na osobowość roku zasłużyć..
anitabednaruk pisze:
Wiśnia, pokazuję Ci tylko dwie osoby w podobnym wieku o skrajnie różnych osobowościach.. i obydwie mają mniej więcej taką samą popularność... 🙂 zeby Ci pokazać, że można nie wygłupiać się, ale na osobowość roku zasłużyć..
anitabednaruk pisze:
Desti owszem, nie ma sensu. Wiesz dlaczego? Przychodzisz tutaj i ni z gruchy ni z pietruchy KOLEJNY RAZ każesz mi się tłumaczyć z faktu, że wypowiadam się na te same tematy co mój facet... Kompletnie nie na temat to, nie uważasz?
Wytłumaczę Ci coś 🙂 Jestem z Makolem między innymi dlatego, że na wiele spraw mamy identyczne poglądy. Zazwyczaj jeśli dwoje ludzi lubi oglądać te same filmy, to chodzą razem do kina, nie uważasz? Jeśli lubią wspinaczkę to jeżdżą razem w góry... my lubimy razem wypowiadać się w kwestiach, które nas interesują. Kropka.
I don't care what you think about me.James Blunt thinks I'm beautiful :P
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!