Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
rogal84 pisze:
Jak ktoś ze zlotowiczów wypatrzył mnie na fotce u siebie proszę o link lub przesłanie jej. Bo z tego co kojarzę jeszcze kilku mi brakuje, np. z Panem Rybą xD
paotka pisze:
rogal84 pisze:Jak ktoś ze zlotowiczów wypatrzył mnie na fotce u siebie proszę o link lub przesłanie jej. Bo z tego co kojarzę jeszcze kilku mi brakuje, np. z Panem Rybą xD
Ty przynajmniej kojarzysz ze ktos ci fotki robil.. szczesciarz..
![]()
salo85 pisze:
Dziękuję za wspólnie spędzony czas i zabawę. Jeśli coś głupiego palnąłem, podzielcie to przez dwa lub więcej. Grzechów więcej nie pamiętam
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
Keep your friends close, but your enemies closer.
matriks1111 pisze:
Macie w ogóle jakieś ulubione pozlotowe teksty, które wam się najbardziej podobały?
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
matriks1111 pisze:
Mnie najbardziej rozwalił tekst Refferka pierwszego dnia zlotu, ale może dla jej dobra go na razie nie przytoczę - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi xD
jpreston pisze:
salo85 piszeziękuję za wspólnie spędzony czas i zabawę. Jeśli coś głupiego palnąłem, podzielcie to przez dwa lub więcej. Grzechów więcej nie pamiętam
"Ejjjjj tam jest zajebiste ..... za 3,99ale ide w ch... bo lać mi się chce" Tym mnie rozwaliłes Wuju na łopatki
.... I BYŁO SUPER
matriks1111 pisze:
Jak się koleżanka Refferek pojawi i udzieli aprobaty to bardzo chętnie, na razie nie chcę jej pogrążać xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej