Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
rogal84 pisze:
Jak ktoś ze zlotowiczów wypatrzył mnie na fotce u siebie proszę o link lub przesłanie jej. Bo z tego co kojarzę jeszcze kilku mi brakuje, np. z Panem Rybą xD
paotka pisze:
rogal84 pisze:Jak ktoś ze zlotowiczów wypatrzył mnie na fotce u siebie proszę o link lub przesłanie jej. Bo z tego co kojarzę jeszcze kilku mi brakuje, np. z Panem Rybą xD
Ty przynajmniej kojarzysz ze ktos ci fotki robil.. szczesciarz..
salo85 pisze:
Dziękuję za wspólnie spędzony czas i zabawę. Jeśli coś głupiego palnąłem, podzielcie to przez dwa lub więcej. Grzechów więcej nie pamiętam 😃
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
Keep your friends close, but your enemies closer.
matriks1111 pisze:
Macie w ogóle jakieś ulubione pozlotowe teksty, które wam się najbardziej podobały? 😃
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
matriks1111 pisze:
Mnie najbardziej rozwalił tekst Refferka pierwszego dnia zlotu, ale może dla jej dobra go na razie nie przytoczę - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi xD
jpreston pisze:
salo85 pisze😃ziękuję za wspólnie spędzony czas i zabawę. Jeśli coś głupiego palnąłem, podzielcie to przez dwa lub więcej. Grzechów więcej nie pamiętam 😃
"Ejjjjj tam jest zajebiste ..... za 3,99 🙂🙂 ale ide w ch... bo lać mi się chce" Tym mnie rozwaliłes Wuju na łopatki 🙂 .... I BYŁO SUPER
matriks1111 pisze:
Jak się koleżanka Refferek pojawi i udzieli aprobaty to bardzo chętnie, na razie nie chcę jej pogrążać xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej