Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
Profesional League of Legends player
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
Nemo est casu bonus
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Nemo est casu bonus
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wrocław
![]()
reffereek pisze:
altowka pisze:najwięcej wypił aannddrreeww;D
Najwięcej wypiłam JA!!!!PPP aż mi wstyd
serio
))
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
jpreston pisze:
reffereek pisze:altowka pisze:najwięcej wypił aannddrreeww;D
serio
))
No no ..... ja się nie odzywam.... Pasy Dance itp... ale Ciiiichoo hahahaha.... dobrze ze ja tego nie pamietam
altowka pisze:
jpreston pisze:reffereek pisze:altowka pisze:najwięcej wypił aannddrreeww;D
serio
))
No no ..... ja się nie odzywam.... Pasy Dance itp... ale Ciiiichoo hahahaha.... dobrze ze ja tego nie pamietam
Taniec na pasach....Sandra - dlaczego Ty tego nie nagrałaś!
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
altowka pisze:jpreston pisze:reffereek pisze:altowka pisze:najwięcej wypił aannddrreeww;D
serio
))
Taniec na pasach....Sandra - dlaczego Ty tego nie nagrałaś!
Ale rura jest!!!!!!!!!Pisać mi na priva kto chce foty,bo nie chcę żeby link krążył po forum
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej