tasia77 kobieta, 24
W Kinder-Niespodziance

Nagrań: 45, Postów: 62
1 grudnia 2012 o 09:39
Zgłoś do moderacji
W małym miasteczku leżącym w Indiach żyła sobie pewna rodzina-mama, tata i synek. Chłopiec miał 8 lat. Pewnego dnia rodzice poszli na bal. Syn został sam w domu. Gdy bawił się samochodami usłyszał głos: " Czerwony stoliczek Cię szuka!" Przestraszył się i zamknął drzwi od swojego pokoju. Po chwili usłyszał ten sam głos: "Czerwony stoliczek Cię szuka, połóż cały majątek na czerwonym stoliczku!" Usłyszał ponownie: "Czerwony stoliczek już cię znalazł!" Rano kiedy rodzice wrócili z balu zobaczyli leżącego chłopca obok czerwonago stoliczka, a na stoliczku cały swój majątek. Następnego dnia chłopiec poszedł z mamą na zakupy. Gdy wrócili zobaczyli tatę leżącego obok czerwonego stoliczka z czerwoną drzazgą w palcu. Z palca krew lała się strumieniem. W poniedziałek, gdy wrócił ze szkoły zastał mamę w takim samym stanie w jakim zastał tatę poprzedniego dnia.Szybko pobiegł do babci, potem do cioci i kolejno obiegł wszystkich członków rodziny i sąsiadów. Okazało się, że wszyscy umarli. Chłopiec zostł sam w mieście. Nagle usłyszał głos: "Na Ciebie także nadszedł czas." Poczym upadł na ziemię i zmarł.
Dlaczego najwięcej osób rodzi się we wrześniu???
Bo to 9 miesięcy po sylwestrze!!!
Hhahahaha
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
12 stycznia 2013 o 12:45
Zgłoś do moderacji
Był sobie pewien chłopak. Szli sobie ze swoją dziewczyną i ona musiała iść za krzaczki. Usłyszał jej krzyk, poszedł na policję. Policja przyjechała, znaleźli ją i policjant mówi:
-360 ran kutych.
Na to chłopak się popłakał a policjant dodaje:
- Usiadła na jeża.
Znam więcej.
12 stycznia 2013 o 12:56
Zgłoś do moderacji
AAA ! Zawału dostałam !!!!
piter999 pisze:
To nie jest pisane ale jest straszne.
YouTube
Polecam dać głośniki na Foul (Ful) {8-D
Nie dziw się, że masz pod górkę jeśli wybierasz się na sam szczyt...
kajusia12 kobieta, 24
Marwałdo land

Nagrań: 0, Postów: 15
12 stycznia 2013 o 16:01
Zgłoś do moderacji
kiedyś pewna dziewczyna o imieniu Marysia szła chodnikiem słyszała przez całą swoją drogę jakieś dziwne dźwięki tupania i dyszenia
wystraszyła sie więc zaczeła biec ze strachu się przewróciła zaczeła płakać
zobaczyła duży cień za nią usłyszała głos swojego brata mówiącego "nie bój sie abiore cie do domu" ona ze strachu na niego nie spojrzała uwierzyła że to jej brat starszy i że zabierze ją do domu
gdy była już w "domu" otworzyła oczy leżała w łóżku swoim przyszedł znowu jej "brat" przyniósł jej jedzenie i pice
gdy już zjadła i wypiła to co od niego otrzymała zasneła rano znalazła się znowu na tym chodniku nikt jej nie znalazł
okazało się że ten człowiek co ją znalazł był duch zmarłego jej brata który zmarł tamtej nocy
to on ją śledził bo chciał z nią się pożegnać
rodzice ją o tym powiadomili od razu wpadła w płacz i byłą zszokowana opowiedziała to rodzicom
na następny dzień znalazła karteczke koło swojego łużka z podpisem od braciszka dla najlepszej siostry
pisało tam : "kochana siostro tęsknię za wami powiedz mojej dziewczynie i rodzicom że ich kocham i tęsknie
będę z wami zawsze i wszędzie podpisano: Bartek już martwy.
PS: zajrzyj przez okno"
Za oknem zobaczyła brata martwego przebitego 10 kijami a na brzuchu krwią napisane "będę z wami"
przetarła oczy i już go nie było
dręczyło to ją 3 miesiące w czwartym miesiącu już nie mogła wytrzymać zabiła jego dziewczynę i swoich rodziców /
a na każdym z nich na brzuchu pisało "już blisko" gdy policja ją złapała w więzieni opowiadała że jej jedyną bliską osobą jest jej ciocia i jej "brat"
gdy zamkneli ją w celi ona poprzecinała sobie żyły i na ścianie krwią napisała "teraz będziemy razem"
w niebie zobaczyła swoją rodzinę ale ona byłą w piekle razem z dziewczyną jej brata
okazało się że to ona zabiła Bartka z zazdrości o to że spotykał się z jej koleżanką ale oni tylko chcieli zorganizować Natalii (bo tak miała na imię dziewczyna Bartka) imprezke urodzinową
po chwili się obudziła i spała to wszystko jej sie przyśniło oprócz śmierci jej brata
okazało się że to naprawde Natalia zabiła Bartka poszła do więzienia a Marysia z rodzicami wyjechali za granice do rodziny i tam wiedzie jej sie dobrze z chłopakiem o imieniu Barry
Zaufanie to podstawa związku, natomiast do związku potrzebna jest druga osoba! ;((
kajusia12 kobieta, 24
Marwałdo land

Nagrań: 0, Postów: 15
12 stycznia 2013 o 16:03
Zgłoś do moderacji
wymyśliłam to sama
Prosze ocenicie mi to skala od 1 do10
mam nadzieje że wam sie spodoba
myśle że to dobra historyjka pani od polskiego zawsze mnie chwali gdy pisze jakieś historyjki
i dzięki niej chcę w przyszłości być pisarką
Zaufanie to podstawa związku, natomiast do związku potrzebna jest druga osoba! ;((
hejkax3 kobieta

Nagrań: 2, Postów: 68
11 maja 2013 o 08:32
Zgłoś do moderacji
Szłam ze szkoły do domu i widzę .... Moja nauczycielkę jak szła od fryzjera .... TO BYŁO STRASZNE !!!
Konto usunięte

haoska kobieta, 33
Bełchatów

Nagrań: 2, Postów: 175
14 maja 2013 o 20:07
Zgłoś do moderacji
Ja wam dam straszną melodię
😉 http://www.youtube.com/watch?v=ZemAoRzmobw
Co bym zrobiła jakbym nie zrobiła. Oj biada by mi była!
haoska kobieta, 33
Bełchatów

Nagrań: 2, Postów: 175
14 maja 2013 o 20:09
Zgłoś do moderacji
kajusia12 pisze:
kiedyś pewna dziewczyna o imieniu Marysia szła chodnikiem słyszała przez całą swoją drogę jakieś dziwne dźwięki tupania i dyszenia
wystraszyła sie więc zaczeła biec ze strachu się przewróciła zaczeła płakać
zobaczyła duży cień za nią usłyszała głos swojego brata mówiącego "nie bój sie abiore cie do domu" ona ze strachu na niego nie spojrzała uwierzyła że to jej brat starszy i że zabierze ją do domu
gdy była już w "
😃omu" otworzyła oczy leżała w łóżku swoim przyszedł znowu jej "brat" przyniósł jej jedzenie i pice
gdy już zjadła i wypiła to co od niego otrzymała zasneła rano znalazła się znowu na tym chodniku nikt jej nie znalazł
okazało się że ten człowiek co ją znalazł był duch zmarłego jej brata który zmarł tamtej nocy
to on ją śledził bo chciał z nią się pożegnać
rodzice ją o tym powiadomili od razu wpadła w płacz i byłą zszokowana opowiedziała to rodzicom
na następny dzień znalazła karteczke koło swojego łużka z podpisem od braciszka dla najlepszej siostry
pisało tam : "kochana siostro tęsknię za wami powiedz mojej dziewczynie i rodzicom że ich kocham i tęsknie
będę z wami zawsze i wszędzie podpisano: Bartek już martwy.
PS: zajrzyj przez okno"
Za oknem zobaczyła brata martwego przebitego 10 kijami a na brzuchu krwią napisane "będę z wami"
przetarła oczy i już go nie było
dręczyło to ją 3 miesiące w czwartym miesiącu już nie mogła wytrzymać zabiła jego dziewczynę i swoich rodziców /
a na każdym z nich na brzuchu pisało "już blisko" gdy policja ją złapała w więzieni opowiadała że jej jedyną bliską osobą jest jej ciocia i jej "brat"
gdy zamkneli ją w celi ona poprzecinała sobie żyły i na ścianie krwią napisała "teraz będziemy razem"
w niebie zobaczyła swoją rodzinę ale ona byłą w piekle razem z dziewczyną jej brata
okazało się że to ona zabiła Bartka z zazdrości o to że spotykał się z jej koleżanką ale oni tylko chcieli zorganizować Natalii (bo tak miała na imię dziewczyna Bartka) imprezke urodzinową
po chwili się obudziła i spała to wszystko jej sie przyśniło oprócz śmierci jej brata
okazało się że to naprawde Natalia zabiła Bartka poszła do więzienia a Marysia z rodzicami wyjechali za granice do rodziny i tam wiedzie jej sie dobrze z chłopakiem o imieniu Barry
Co do opowiadania... Gdzie ty zjadłaś kropki i przecinki! Masakra...
Co bym zrobiła jakbym nie zrobiła. Oj biada by mi była!
19 maja 2013 o 22:40
Zgłoś do moderacji
Od tego filmiku się zasrałam a ta twarz na końcu OMG
Kocham Śpiew < 33