robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
11 grudnia 2011 o 21:17
Zgłoś do moderacji
Zapewne jakiś punkt, a raczej punkty bym podał do tego przypadku xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte
Zgłoś do moderacji
Łiiiii, to się trzeba zarejestrować żeby sobie popatrzeć na cyce, łiiiii... nie kcem tego :-/
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
Zgłoś do moderacji
anitabednaruk pisze:
Tutaj widziałam dwa przypadki gdy dziewczynki, jedna 8 lat (!), druga chyba 13 czy 15 obnażały się przed kamerką.... to TAKIM działaniom należy zapobiegać...
Ciekawe co oglądały zamiast dobranocki... -,-
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
11 grudnia 2011 o 21:20
Zgłoś do moderacji
A może ktoś powie ile lat trzeba mieć, żeby trzymać w ręce siekierę? ;>
http://uwaga.tvn.pl/319485,reportaze,szokujace_filmy_w_sieci,wideo_detal.html
Inteligencja rodziców powala...;|
robertas19 mężczyzna, 35
11 grudnia 2011 o 21:21
Zgłoś do moderacji
Kiedyś to nie myślało się o takich sprawach do 14 roku życia, a teraz dzieci mają dzieci, koniec już blisko ;-D
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
robertas19 mężczyzna, 35
11 grudnia 2011 o 21:24
Zgłoś do moderacji
W raz z zapalnikiem, który by wybuchał przy próbie rozbrojenia
😃
Konto usunięte
11 grudnia 2011 o 21:24
Zgłoś do moderacji
Wiesz, Nieudana, jak dla mnie to to jest grubsza sprawa... Dzieciaki różnie dojrzewają, jedna dziewczyna wolniej druga szybciej... A to jest akurat wiek, kiedy odkrywa się swoją seksualność... sprawdza, jak inni będą reagować na twoje wdzięki i jak ty sama będziesz się z tym czuła... Nie myśli się o konsekwencjach, bo niby dlaczego? Dzieciom się wciąż wydaje, że internet jest anonimowy... póki nie pokażesz twarzy to nikt nie wie kim jesteś i są w błędzie...
Moja koleżanka , bliska bo mieszkałyśmy w jednym pokoju w akademiku, dorabiała sobie wiadomo w jaki sposób... i nikt, nawet jej chłopak czy przyjaciele, nikt o tym nie wiedział! Sprawa się rypła, gdy ktoś z akademika przeglądał anonse dziewczyn ogłaszających się w necie i rozpoznał ją, choć miała zamazaną twarz... a rozpoznał... po figurze i długich stopach, a przy okazji fryzura jakaś taka podobna... Nawet nie chcecie wiedzieć, jak dziewczyna miała przerypane... Szkoda mi jej było i broniłam jej przed wszystkimi, ale opinię miała zmienioną w moment... bo oczywiście ten, co to odkrył, nie trzymał tego dla siebie...
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
11 grudnia 2011 o 21:25
Zgłoś do moderacji
exciter pisze:
Dode albo jakies inne dziadostwo... z nikąd się takie zachowania nie wzieły wśród dzieciaków... 😕
Cóż.. Co się dziwić, skoro sex jest ogólnie dostępny?
robertas19 mężczyzna, 35
11 grudnia 2011 o 21:27
Zgłoś do moderacji
Świetny morał na zakończenie proszę Panią
😃
Konto usunięte
11 grudnia 2011 o 21:30
Zgłoś do moderacji
O kurde... obejrzałam te filmiki i rzeczywiście... Krew zalewa jak widzę takiego dwulatka jak się fajką zaciąga...
Ale i gorsze dramaty rodzinne widywałam na własne oczy i nic człowiek nie mógł poradzić... Znajomy brał swoją dwójkę dzieci (6 i 2 lata) do baru, chlał na umór, a dzieciaki bawiły się z każdym kto do baru wszedł... do domu najczęściej wracali z matką, która przychodziła tam bo mąż coś długo nie wracał ze "spacerku"... oczywiście nie obywało się bez awantur, bo wypuściła go tylko na spacer z dziećmi, a musi go suzkać po knajpach bo chla...
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
11 grudnia 2011 o 21:34
Zgłoś do moderacji
anitabednaruk pisze:
Wiesz, Nieudana, jak dla mnie to to jest grubsza sprawa... Dzieciaki różnie dojrzewają, jedna dziewczyna wolniej druga szybciej... A to jest akurat wiek, kiedy odkrywa się swoją seksualność... sprawdza, jak inni będą reagować na twoje wdzięki i jak ty sama będziesz się z tym czuła... Nie myśli się o konsekwencjach, bo niby dlaczego? Dzieciom się wciąż wydaje, że internet jest anonimowy... póki nie pokażesz twarzy to nikt nie wie kim jesteś i są w błędzie...
Moja koleżanka , bliska bo mieszkałyśmy w jednym pokoju w akademiku, dorabiała sobie wiadomo w jaki sposób... i nikt, nawet jej chłopak czy przyjaciele, nikt o tym nie wiedział! Sprawa się rypła, gdy ktoś z akademika przeglądał anonse dziewczyn ogłaszających się w necie i rozpoznał ją, choć miała zamazaną twarz... a rozpoznał... po figurze i długich stopach, a przy okazji fryzura jakaś taka podobna... Nawet nie chcecie wiedzieć, jak dziewczyna miała przerypane... Szkoda mi jej było i broniłam jej przed wszystkimi, ale opinię miała zmienioną w moment... bo oczywiście ten, co to odkrył, nie trzymał tego dla siebie...
Tego nie zmienisz.. Ale to nie jest tylko kwestia dojrzewania, a też wpływu różnych czynników.. Dzieci zamiast biegać po dworze i bawić się w piaskownicy, siedzą całymi dniami przed kompem i nie wiadomo co oglądają, a rodzice rzadko mają na to wpływ, bo albo się nie interesują, albo sami się nie znają..
Też miałam 13, czy tam 15 lat i do głowy mi nie przyszło, żeby się rozbierać przed kamerką..
Co to jest penis dowiedziałam się przypadkiem, na zielonej szkole.
😜 Czytałam swoje pierwsze w życiu BRAVO i doszłam do rubryki "Ewo poradź" bodajże.. Jak zapytałam co to jest, to wszystkie mnie wyśmiały i temat ucichł, a jak się potem okazało żadna nie wiedziała.. xD
Więc skądś to się musi brać, a media zamiast to ograniczać, to jeszcze bardziej to szerzą.. Potem 14 latki rodzą dzieci w kiblach i je tam zostawiają, albo wyrzucają na śmietnik... ;|